Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

sansara

lleilla...len aby sa skôr ten jeho hafan neprekopal tunelom do Austrálie, než by vykopal bazén)))) Ale zas...ani to by nebolo zlé) Takto by sme mali vyriešené to zimné prezimovanie v teplúčku)))))))

sansara

lost....Ty si také trdloooo, až to bolí)))) Však ak nám tí naši psíci vyhrabú ten bazén, tak tou spŕškou môžeme tak akurát zalievať trávnik a nie ľudí))))
Ale stále viac sa mi ta predstava páči...tak ak by nebolo navôkol ľudí, môžeme sa takto frrrrkať navzájom)))))

lost

uz ivem ako donutim psa kopat...

v noci ked spi, tak vykppem 2etre hlboku jamu a potom zakopem kost a zahrabem jamu, rano ho zobudim a on bude citit kost a potom >>>> vykope jamu na bazen :)

sansara

lleilla...hehe, však Ja sa stále cítim na trinásť...noooo)))) Tu ide o to, ako sa cítiš, nie koľko máš))

lost

nooo, tak plan by uz bol :)
psici vyhrabu bazen a potom mozeme robit dazd na ludi :D

chudak ten co pojde v obleku na pohovor a oprasi ho voda z mrakodrapu :D

sansara

lost...väčšia sranda než s pohárom by bolo nabrať plné ústa a potom urobiť spŕšku ako keď prší)))))))

To s tým psom není zlý nápad)))) Zapojila by do toho aj tú moju dôchodkyňu, aby nejako prispela k dielu..nooo)))) Inak už sa jej trošku darí lepšie...však uvidím, dokedy jej to vydrží. Dúfam, že čo najdlhšie)

lleilla

sansara :D :D :D ,kde uz,este k tomu zoznamka na fore zdravia-my uz len nozky mocit,hrat hru pri bazeniku,kto ma na rano viac tabletiek a mojkat lostovho havina jedine uz:P

lost

sansara

nj, pravda, alebo si kupim bazen na kluc :D

alebo naucim svojho psa kopat, ved ma energie za milion ludi ked vonku beha :D