Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost drinky miesat neviem...ale som drzitel :))
a ked sa ti zda inko...draha ja ti ho postrazim zadarmo....potom vas vsetkych pozvem na dobry gulasik :D
bingham
nieco instantne, si drzitel zbrojneho preukazu? alebo vies miesat drinky smrti? :)
Inko, ale kde mam tu istotu, ze sa s Laurinou nedohodnete ze to rande potrna tak dlho, ze ty mi budes psika strazit tak dlho, ze za 5e/hod ma to zrujnuje? :D
Laurina22
fakt je to vidiet ze sa tvarim ze ta nevidim? :)))
.....
no ja som musel unavit psa, 58minut v tom horku, prisiel domov, vypil poldeci (no skoro, 45gramov vody zmizlo odtial) avsak, plan nevysiel, lebo unavil som sa aj ja :D teraz uz len - kto si dobije energiu skor :) ja mam pizzu :D ale on bude o nu prosit tiez, a po tom poldeci si myslim, ze dalsie vencenie pride do max hodinky :D no tak a co teraz :D Inko, nechces ho radsej povarovat toho pudla mojho? :D
nie inko nechajme to tak...lebo zas sa z toho budem rok spamatavat :DD...ale ked raz mat v zivote zenu...tak nech je ako ty :))
nápadníci a nápadničky, tak vás zdravím ((((((-:
Inko, čoooooooooo? O-: kto ma volal na rande? ja si fakt nepamatam (((((: ale inak fakt nikoho nevyháňame :D
ach jaj, ja som tu s vami tak rada, tu sa človek fakt nenudí :D