Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Lauri, neblázni, vyhodiť ťa? na to nemám/e dôvod,... ja som nikoho odtiaľto v živote nevypoklonkovala... tu je vítaný každý, a takže i také milé osôbky ako si ty (;
tu sa spolu radujeme, plačeme, pohoršujeme, zabávame (((-: všetko (;
no jo, ja som sa včera vyparila a už to ško (((((-: uvidíme, čo prinesie dnešný večer ...
tak sa pekne naberaj vedomosti, a keď si budeš chcieť dať pauzu, môžeš skočiť i tu (:
a vy ostatní máte aké plány na dnes? (:

Laurina22

Lost...dakujem:-)))

Ako sa dnes mate?Vcera sme dost skoro zalahli...

Chcela som sa vam podakovat,ze ste ma takto prijali medzi seba a nevyhodili,ked som sa sem jeden vecer "pridruzila"...:-)Je to fajn,robite mi dobru naladu...

Hm,tu uz rozvoniava kuriatko po dome,po matkinych instrukciach po telefone som aj oprat dala(nie ze by som prat nevedela,ale musela som jej opisat kazde jedno tricko,lebo podla nej to aj tak zafarbim,ak by by mi nepovedala co s cim do pracky:-)))

Idem sa dalej ucit.Majte sa!

lost

Laurina, aj ja by som sa velmi rad pripojil k tvojim vynsovnikom a zelal len to vsetko najlepsie, a hlavne stasny pondelok trinasteho :o)

Laurina22

Ahojte...ja som to troska vcera vzdala,zaspala som a zobudila som sa...prave teraz!:-)Takze si idem urobit vianocku s masielkom a velkou kavou a hura sa na slnko ucit.Nech uz sa aspon opalim...

Inko dakujem,dakujem:-)Ta "ukolebavka" je super:-)))

ojka

sa nám tu tie oslávenkyne pekne striedajú (:
lauri, i ja sa pripájam a želám všetko len a len to najlepšie, hlavne kopec toho zdravia, spokojnosti a nech sa ti splnia sny, za ktoré tak bujuješ (:
inko, a čože za zvláštno-zvláštne stavy to máš? ja sa sa tak rýchlo vyparila, lebo ma moje koleno prehovorilo.... (-:O ja tu mám v tejto izbe očividne slabú autoritu :DDD

Laurina22

Ahojte...ja som to troska vcera vzdala,zaspala som a zobudila som sa...prave teraz!:-)Takze si idem urobit vianocku s masielkom a velkou kavou a hura sa na slnko ucit.Nech uz sa aspon opalim...

Inko dakujem,dakujem:-)Ta "ukolebavka" je super:-)))

[zruseny1]

Lauri- všetko najlepšie k meninám :D:D

"darček" odo mňa :P dosť sa to sem teraz hodí :)

www.youtube.com

Den už se zešeřil,
už jste si dost užili
tak hajdy do peřin
a ne abyste tam moc řádili
zítra je taky den
slunko mi to dneska slíbilo
přejte si hezký sen
a kéž by se vám to splnilo

Hajduly dajduly
aby víčka sklapnuly
hajduly dajdy
každý svou peřinu najdi

:) tak tak.. uspavanka ako vyšitá :)

lost

no tak uz aj ja pojdem, tak myslim (dufam) ze tu uz nikto nebude refreshovat :)))

musim dospat stratene :D

psik ma dnes rano budil o 8:11

ja ze neeechce sa mi este, ale jemu NIE radsej nepoviem, hlavne ked sa jedna o prve ranne vencenie :D ta lenivost, fakt, nestoji za to :D

a teraz ma tiez zobudi medzi 7-8, stavil by som sa :)

taak GN to all :)