Prečo ešte nespíte?

jajka001_

nanho sa neda zabudnut :) rajciny do gulasu my nedavame,tak ma to ani nenapadlo. dik za ten kompliment :) no nic, idem von kym zacne prsat

[zruseny1]

teda..jajka som chcela napisat..no nic..ja sa tu zastavim, ked sa mi internet spamata...vseetko mu dnes tak trva

lost, ty si naozaj lost :DDD taku zenu tu mas, chlapi po nej na ulici vypiskuju a ty nic:P

Laurina22

Lost aj mne napis na mail ked aj Bingham si pise s Inko,do frasa...ved sa cin a nepchaj do seba pizzu stale!A to mas aku?Květákovú?

[zruseny1]

vam nepada tato stranka? nejake tajne sily nechcu aby som sem pisal. taak skusim este raz

lost..este k tym peniazom- 5 eur/h je vela? Na prve rande hadam neplanujete rovno vikendovy pobyt, takze zruinovat by ta to nemuselo...ale casy sa mozno menia, ja neviem :D
ved na forexe si zarobis:) (alebo si s tym uz skoncil?) neviem ake su teraz kurzy, ale vzdy sa nieco najde
ked je len to problem, ja ti ho postrazim aj zadarmo, bingham mi pomoze, vsak, bingham?:)

binghi- to bola akaaa poklona:))) (ale original je len jeden :D) chod do tvojej schranky a odpis mi na mail :)

ojka ojka, ty si nepamatas lovca?:D teraz zartujes snad :))

lost

ten pes je nenormalny :D

ja sa pomalicky naklonim, ja ze SPI, on SPIII , ja ze super, akonahle sa dotknem tanieru, pizza sa pohne, urobi zvuk, a on tak rychlo trhol hlavou aby sa pozrel, ze mu az usi nadskocili :D

a potom som sa skoval zas do seadcky a on si zas len tak povzdychol :D a lezi dalej, jooo, uz to len rychlo nahadzat do seba :D

lost

ja toto nemam rad :D
prepasujem pizzu do obyvacky, schovom ju a pred psom sa tvarim ze ja nic... a on pozera.. potom zacnem citit pizzu a ja ze ne!!! ked to citim ja, jemu to uz musi trhat zaludok..
a potom ho nevidim, ja ze super, kde je ? naklonim sa a on schovany za sedackou/opierkou a caka a pozera na mna :D

teraz mam tu pizzu cca meter od seba a nedociahnem na nu :D lebo ked sa naklonim, uvidi ma :D

inac, ta pizza kitty mi nieco hovori, to sa volalo pizza cica ci tak nejak? myslim ze este tak pred 3 rokmi som tam bol, ked som este studoval v TT :) a spoluziak si tam objednal tu 70cm velku pizzu a dalsie tiez, tak si dali stavku, ze kto to zje :D uz si nepamatam ze ako to chutilo :(