Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a bolo to velice velice dávno :D možno tak pred dvomi rokmi :D
:DDD ty si taký pako :D inak ten pokec mám ja dávno zrušený :D a inak to ani som nebola ja :P ha ha! :D
tichooooooooooo!!!!!!! to bol nejaký môj skrat s tým pokecom..preboha, doteraz nechápem :D veď práve pre to som to dala zmazať :D ty si na to nepamatáš?:D veď macca ani nechcela najprv
tak uz je to niaka táá doba co si ma tu zacala balit... :DD
ved ty na to prides...mozno... :D...a to ani neviem ze si dala zmazat tu temu....tam som mal na teba kontakt na pokec...tusim :DD
nie, vážne mám z teba niekedy taký pocit, akoby si ma poznal :D musím sa ti začať vyhýbať :D
tak to potom nebola ona :D keby áno, tak by si mi dal zapravdu s tou púšťou... nevieeeeeeem... ani v tej téme o krčných mandliach sa to nedá nájsť, lebo som mu dala zmazať :)))
lalaalaala... ..and i miss you, like a deserts miss the rain.... lala... na tú som myslela :D
jaasneee sedavali sme spolu na prednaskach :DD
no pamatam si to lebo aj ja som tam bol... :))
no ved rozmyslaj dievca...rozmyslaj...aka pesnicka to bola :))
inak, teraz som mierna zmätená bingham..však si ty nejaký môj spolužiak, čo ma pozná a robí si tu srandu zo mňa? :D