Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej uz sa mi nieco mari....ale nevedel som ze to bola jahoda....to bola denzova partacka :DD
no ved ja viem ze tam nemas meno ani prizvisko....ale davala si to sem...
tak pockaj pockaj...ja som tu tvoj mail nezverejnoval....ale ked ty budes zla tak sem supnem tvoje cele meno :DDDD
bože, akože aká jahoda? nakopem ťa do zadku!
veď ešte ty si písal jahode, že nech si dáva na to pozor... no ja to tu nájdem :D vydrž sekundu... ty si nepamätáš tú jahodu, či lucy či ani neviem koľko tých prezývok mala
ale inak ano..vtedy som bola nejaká rozbujačená :D to sa stáva :D a už by sme mohli pomaly otočiť tému aj iným smerom :D
ja som sem svoje facebookovské údaje nedávala :D že meno, priezvisko? čo si..inak mňa sa ani podľa mena priezviska nedá na fb vyhľadať, pretože ich tam nemám uvedené
no raz som ti dala mailovku moju, a to je celé
a keď budeš zlý, tak sem napíšem tú tvoju :D:D
odpadnem z teba...aka jahoda :DDD
ale ano bola... :DD...jedine ze by si sem hodila niekoho ineho :DD....vtedy si bola inak dobre rozkokosena...ked si to sem len tak hadzala...a ja v dobrom som ti hovoril aby si to dala zmazat...aj v mailoch som ti tusim pisal....ano takto to bolo :)))
:DD ani neviem ako som sa vlastne dostal k tvojmu mailu
to písala tá jahoda denzovi, že ju obťažuje nejaký uchýlák :) na pokeci a FB :)
FB???? čo ti šibká?:D:DDD no to som ja určite nebola:D
a inak ty trdlo...to som ti tusim ja pisal...aby si to dala zrusit...aby si tu nebola medializovana :))
a kto to bol ??? :DD...neklam...aj facebook si sem dala :DD