Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja na to nebudem potrebovat vratnika....niak sa tam dostanem...a hlasivky....mam dost silnee :))
ojka, musím dať zmazať túto tému :DDD nebezpečné veci sa tu dejú:D
naša škola je veľká bingham :D ale môžeš hľadať, máme ochotných vrátnikov, isto poradia :D
vrrrrr....a ja ta stale lubim...vrrrr :D
no ved len provokuj...ta pojdem pozriet do skoly...a budem tam pred vsetkymi kricat ze ma podvadzas...ti spravim hanbu :DDD
grrrrrrrr... nelubim ťa už :D grrrrrrrrr grrrrrrrr :D
ach...ako male dieta :DD...ti hovorim ze si to sem davala....a ja som ti potom pisal aby si to dala zmazat :)))....
:DD ano to bolo s tymi banmi...ste ma tam vsetci nahlasovali :DD
áno, som namyslené inkognito :D teší ma :))
a ty si boss :PPPPP
ja viem že si nezverejňoval môj mail, čo ty s tým máš :D..ja som sem dala moju mailovku keď boli nejaké problémy s tými banmi, viem že ďatelinka si vtedy pýtala moju adresu, tak som jej ju dala...
héééééééj...prestaň... inak ty ako vieš že ja na FB nemám meno a priezvisko? to som ti ja nikdy nevravela... ty si fakt môj spolužiak?!!!!! :D
ale to si vtedy mala 21...si bola este ustrachane...skromne.. dievcatko...som ti tu musel vsetko vysvetlovat :DD....a nie ako teraz...namyslene inkognito :)))