Prečo ešte nespíte?

lost

ojka

no nie, len chcem vzdy co najcerstvejsie veci, cize nerad mam salamu dlho v chladnicke a chute mam vzdy inaksie :D
resp, ked viem ze nebudem spat, tak sa musim poriadne najst :)

ojka

dobra vila, dnes mi nevyšiel nejak deň podľa mojich predstáv....
lauri, skús sa niečoho ľahkého napapať, snáď to nebude nič vážne....
lost, to ťa takto v noci prepadávajú chúťky na nočné nákupy?

lost

to je to iste ako rusenie ambulancii v nocnych hodinach, to akoze clovek musi pockat do rana, ked sa mu stane nieco vazne? to akoze je VYSPELA CIVILIZACIA ? :D

seriozne, ludia su retardovanejsi ako som si myslel... bohuzial, aj moja fantazia je len limitovana a ludska hlupost ju dokaze porazit na svetelne roky..

lost

ja by som sa najradsej zabil :)

nie z depresie, nie z krizy, nie z choroby ale z toho ze musim zit na planete opic.
ludia budu jest aj hovno ak ho nageluju Eckami... v tomto svete zit? radsej nie..

teda mozno to bude depresia :D

rasej sa nebudem rozpisovat :)

lost

a tie salamy v noci nai nepredavaju, buzny...

od 00 do 06 je to ZATVORENE :D

tak ich fakt mozem.... clovek chce pizzu o 03:15 rano a nemoze ak nema doma zasoby, to rovno zamenim salamu za klobasu... a budem to mat cerstvejsie a kvalitnejsie..

lost

hej vazne,

NAI KARFIOL !!!!!!!

nic.. poloprazdne... nic...

par pokladni... mal som strasnu chut prejst bez platenia :D

tak ale, salama , to je hroza kupovat "v noci" .. a cez den je tam milion ludi... kuracia sunka poslednych 300g (o nieco menej, ale aby som nebol identifiovatelny, nenapisem presne :D ) just my 2 cent.

no a haluz, nic ine tam nemali, teda nejake SRACHKY tam maju, to ano, milion humusu v salame, ale ziadnu cistu salamu nemaju, uz ma fakt, ale fakt ze zeru... :D mozem ich, britov pripecenych poslat niekam...