Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko, ty trdlo, čo to prosím ťa dnes plánuješ?
dobré ránko
decká, myslite dnes na mňa...fuf..ak by som sa do večera neozvala, tak....mala som vás všetkýýých rada
:)
no ja som mal divny (citronovy?) zpaach po novej klime, ale to by malo odist :)
ktovie, co bolo problemom :)
tak na jednej strane je dokonale cisty vzduch a super lahke dychanie len doma, a na druhej strane je riziko ze vyjdem von a dovi :D:D
alebo na tretej strena je : budem dom kychat tak ako vonku :D cize neivem ci som pochopitelny ale alergia je slepa ulicka :D
- cisty vzcuh? dostane ma to vonku
- spinavy vzduch? dostane ma to doma
:D:D:D
Lost...och, to ja nvm, ci hocijake more...ja som si vybrala taku tu lacnu moznost :D blizke a lacne mora, chapes :D. no lacne...este ani toto mi neprislo lacne, ale tak co uz... :-/.
Ozaj, ja mam nejaku cisticku na vzduch, len ani netusim, co to je...ale pouzila osm to asi 3-4x, potom som to nasim odsupitala do spalne, lebo mne to strasne smrdelo :DDD. Ten vzduch bol taky...no ja nvm...cudny(?)...taky cudny smrad...tak ma vonat cudny vzduch? Netusim...mne sa paci taky, ako ho citim bez neho :D. A veru, dobry postreh... buds dychat filtrovany vzduch a vyjdes von a dovi :D