Prečo ešte nespíte?

lost

dobra vila

ale moze to byt hociake more ze? :)

rad by so msa europe vyhol a odisiel na opusteny ostrov :D no nie je opusteny, ale je to skor pre takych LOSTOV :)

(co najmenej ludi na co najvacsom priestranstve)

no mam alergiu aj na prach, a dufam ze ten prachovy filter co ma ta klima tam nad mojou hlaveou precisti vzduch, este by som mohol zobrat ten cistic vzduchu, ten odfiltruje este viac prachu a havede .. LENZE!!!!!!! co ak si doma spravim dokonale cisty vzduch a odfiltruje mVSTEKO a potom pojdem vyvencit psa na 5 minut a zabije ma to tam, lebo doma mam tak cisto? ci toho sa nemam bat ?

dobra vila

Mnamiii, pecivko...som taka hladna...zdravy stravovaci den som na vecer dovrsila sladkou vodou a dvoma keksikmi...gratulujem si.
Lost, k tym alergiam...viem, ze teraz myslis potravinove, ale ak sa spravne pamatam, si alergik skoro na vsekto ako ja :-/...sme sa bavili o tom mori, tak vies co, vyzera to tak, ze to idem vyskusat a dovolenkovat do Ciernej hory :). Ak to bude ok, povinne ta posielam k moru!:D

ojka

lost, moja krstná niekedy doma pečie ešte aj domáci chlieb... my doma síce len ten domáci z domácej pekárne ale tiež je super... vždy si beriem jeden potom na intárk...

lost

ojka, no j, ja zas milujem vyberat to pecivo priamo z pece :D

(tak ale to moze byt OVERKILL :D ale alergie... i ked, musim uznat ze ten rohlik, este teply chutna naozaj dobre, uz som si aj odvykol od bieleho peciva :) i ked to je take jemnucke :)) )

ale najlepsi je aj tak super cerstvy chleba a KRAJ, aaaach, to stoji za tu bolest pri peceni :D musim kupit robota :) na pecenie :) lebo ten kusok chleba ten kraj stoji za vsetky eura :D

dobra vila, dik :)

ojka

lost, najčerstvejšie veci su najlepšie, mňam, mňam..... ja si najviac zgustnem, ked v obchodoch vychytám čerstné pečivko, ešte také teplé kapánek... ach, jaj....
dobrá vila, zlatá si dušička....uvidíme, čo prinesie zajtrajšok,...že sa tie udalosti nejak utrasú a bude lepšie...šibni čarovným prútikom....

dobra vila

Lost - ja s tebou v podstate suhlasim a zdielam tvoj nazor...
Ojka, nechces sa porozpravat? Aj ked toto je presne ten pripad, kedy ma mrzi, ze je tu vsetko verejne a nie uzavrete pre tuto nasu skromnu skupinku :). asi to sem publikovat nebudes, ale dufam, ze coskoro ta uz budem vidiet rozjarenu...ozaj ta takto vidim prvykrat a je to take...no zle...