Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

no keby som to predtým vedela, neotvorila by som :D
ale už som im pripravila postele a izbu... a ešte rýchlo robím niečo pod zub.. už aj mamina sa stihla vrátiť... tak nebudem s nimi sama
si pamätám ešte dááávno k nám prišiel otcov bratranec z Kanady...ale on sa ospaň ráčil vopred ozvať...
už by aj mohli prísť, čo toľko trčia na tom cintoríne...čím skôr prídu, tým skôr sa porozprávame, tým skôr pôjdu spať a ja možno stihnem ešte svoje kamošky.......ach..nestihnem :( tak som sa tešila :(

lost

Inkognito

nemali by sa pokazit :))

hehe, no ja tiez nenavidim hostovat "rodinu" ktoru som este nikdy nevidel :D

poviem ti jeden trik :)) NEOTVARAT :D:D "nie sme doma" :D

[zruseny1]

už chápem binghi :) prečítala som si mail... no, potrebuješ to teraz vedieť? jaj, teraz to pozerať nemôžem..mám nejaké stresy z tej "rodiny"
oooo..oni budú asi u nás aj spať...veď už je večer.......eeeeeee........eeeeeeee.......!!!!

načo majú ludia telefóny? grrr

[zruseny1]

ty koksoooooo...neznášam neohlásené návštevy...pred 30 minútami mi zaklopali na dvere nejakí ľudia... vraj po dlhom čase rodinná návšteva, prešli polku slovenska...a ja ani neviem či je to ozaj naša rodina, nikdy som ich nevidela..hmm naša rodina je veľká, je to možné.. naši doma nie sú..ty brďo :D o 20 minút majú prísť zas...teraz si odskočili na cintorín či kam....a mamine sa ani neviem dovolať..bohvie či máme rodinu z toho mesta, z ktorého sú.... a čo ja s nimi sama budem????? pomoc... a zas nikam nemôžem ísť..kurnik... ďalší piatok v prdeli...
ako sa to hovorí? ach áno. SCHEISSE...

binghi... čo si mám pozrieť? mám niekde chybu? :)
lost...no nech sa mi z neho nepokazia zuby :E

lost

Inkognito

do DM drogerii :))) aj som tam kupil psikovy LIZATKO :D:D:D

no to je suche lizatko, len take nieco vysusene stocene ale vyzera to ako lizatko :D:D:D

[zruseny1]

binghi- a čo znamená "k nám" ? :D
lost... kam ťa dnes auto zaviedlo? :)
áno je piatok:) konečne... sa vidím so spolužiačkami zo strednej, jupí