Prečo ešte nespíte?

bingham

ja ti dam take ze druhu polku staci domysliet !!! :D....len to pekne dopozeraj...prave ta druha cast je zaujimava :)))...a neboj u nas sa take nenachadza :))

[zruseny1]

ja málokedy frflem na školu :) dokonca už aj teraz mi chýba :D
ale je pravda, že po skúškach som si doslova užívala záhradku, aj kosačku, aj motyku som už stihla mať v ruke:D :P parádička, oddych a relax :)

[zruseny1]

a keď po nociach nič nerobíš, prečo sem častejšie nenazrieš? :))
chodíš na nejaký kurz? alebo len tak sama sa učíš?
keď sme pri tých jazykoch..zisťujem že mám dosť veľké medzery, polovici toho binghamovho filmu zatiaľ nerozumiem :D asi to teda balím :D nestačí si druhú polku domýšľať :D

dobra vila

Inac kym som mala skolu, tak som na nu nadavala, ze kolko sa treba ucit a akonahle je to prec, je to az divne, ze nemusim robit nic s ucenim :P. Vazne je lepsie vykonavat domace prace a zahradku ako ucenie :DDD

dobra vila

Inko, jaaaj, to takto sukromne? :) Ja ze to niekde tuto pisal, len sa mi nechcelo lovit :D. Aaale kde, skusky uz mam porobene, takze od skoly do septembra pokoj, chvalabohu... Takze sa pocas prazdnim venujem jazyku a po nociach sladkemu nicnerobeniu :DD.

[zruseny1]

neviem či, chce aby som to tu hovorila... pretože o tom písal iba mne..na maili:)

víla a prečo v nejakom lesíku teraz netancuješ? :) máš ešte skúšky?

[zruseny1]

tak už chrapkaju :) celkom v pohode ľudia sú to :D som im trochu krivdila... ani oni návštevu neplánovali, boli na nákupoch v Maďarsku a cestou spať sa im pokazilo auto..a kedže boli práve pár km od nás, tak sa zastavili...počkajú radšej do rána, pre prípad keby ich autu znova zašibalo...

a teraz neviem či mám ešte ísť za tými mojimi spolužiačkami...hmm..sa mi už ani nechce...asi si mrknem ten film od binghama:) som zvedavá čo to je :)))

ahoj víla :)

dobra vila

Och, to som tiez citala :(. Je zaujimave, ako sa dokazu taketo spravy dotknut cloveka, aj ked ho osobne nepoznal...aspon teda mna...ale dozil sa uctihodneho veku...Mamka ho mala strasne rada, ked siel Colombo, musela to jednoducho vidiet! Uz tie diely poznala snad naspamat :P :)