Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.youtube.com
ja, ty, Lucie Bíla a polnočný ohňostroj nad nami ((((:
Ahoj baby,tak som sa uz vyspala a je mi fajn.Reset to bol teda silny...a nejde mi prihlasit sa!!!
inko to si pis ze hej:P :D..ale len chvilami:) .no..myslim ze pleties..teda aspon co ja viem tak nie...
zuzic:) si sa ho dúfam aspoň poriadne držala :)) a na rýchle motorky máš ešte čas :) denz náhodou nemal úraz práve kvôli jazde na nej? či si to pletiem?
ojka... no ja prihlasovanie ani neriešim... veď mne ani stránku nejde načítať..iba na starom PC :D
a hej, sú v pohode, milí, zlatí..kecáme..len už by mohli ísť..už chcem byť sama
tak peknú sobotu trdlá :)
juuj no vcera to bolo krasne pobede:)
jeden mily chalan ma zviezol domov, a uz chapem tu volnost co vzdy denz opisoval pri jazde na motorke:) taka sloboda pri tej rychlosti juj:)
a vy? ako ste travili piatok?:) teda okrem lauriny...
No mne stále nejakým zázrakom nejde prihlásiť, nechápem...
inko, ďakujem, hej, už je všetko oukej, teda v rámci možností (: s návštevou ste si teda padli aj do oka? keď sú tí ľudia v pohode, tak sa dá s nimi vychádzať aj bez "titulu" rodinného ((((-: Ale pravda, u nás máme tiež zopár takých "členov", že by sme sa asi tak pozdravili a to by bolo všetko, čo by sme si povedali... ehm (-:O
dobra víla, ja sa veru teším už, keď budem doma, to upratovanie mi chýba :D som si zobrala na intrák aj knihu na 2 týždne,ale po 4 dňoch prečítaná, škoda :D
Lauri, fíha, tak to vyzerá na riadny reset, žeee?
dobré ránko
ojkaa :) si v poriadku? dlho si sa neukázala
ano blblo to aj nám nad ránom.. ja nejaké veľké plány nemám, máme zaujímavú návštevu, tak asi im sa budeme viac venovať...
dobrá víla..mna to s tými zošitmi drží doteraz :DD
ale čoraz menej, lebo poznámky už píšem na prednáškach rovno do notebooku
a binghi, našla som to ešte včera/ či dnes...no okolo jednej ráno... s anglickými titulkami, to sa ani porovnať nedá :) zrazu mi to príde dosť jednoduché... len večer som sa už bála do toho pustiť zas... keď si vravel, čo sa bude diať...síce ani teraz sa veľmi na to neteším... ale budiš..ale rozumiem už aspoň :D
zdravíčko zdravíčko (:
to iba mne blbne prihlasovanie (:
jaj, konečne piatok za nami... krásny deň na koniec pracovného týždňa (; a vy ako?
Inko, zeee?:D tie domace prace su po skole hotova lahodka :). Jj, chodim, a ucim sa aj sama, aby som nezabudla z jazykov to, co uz viem :P. A cez prazdnin sa chcem do toho viac pustit, kym je casu... Ach, mno...mne skola veru nechyba, ani isto nebude chybat :D a to som od zakladky bola taka, ze som doslova nenavidela prazdniny a uz v auguste som si kupovala zosity a pisacie potreby, taka osm bola nadrzana do skoly...Na vyske to zo mna odpadlo :D
Bingi, co je to za film??