Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Pes vyciti, co je dobre. Nie ako my.
lost, to je normalne ze mu nechuti. Som citala na dogforum.sk, kde aj ja zajdem, ze v tych velkoobchodoch predavaju nejake divne masa. Aby malo nejaku hmotnost, pridaju do toho vodu alebo nejaku zmes. A ktovie, cim to za ziva krmili. Niet nad prave domace maso.
www.loupak.cz jaki sikovni:D
Vacsinou aj zaspim rychlo, ak ma nic netrapi a ked uz spim, neviem o svete. Pritom pocuvam, ako maju ludia tazkosti so spanim, az si myslim, ze to ja som cudna.
Vidis, mna zas nic nedokaze zobudit, tak tvrdo spim. Pred istym casom si nasi susedia prerabali v kuse 2 roky byt. Ja robim na smeny, takze spat po nocnej bolo tazke. Ale zvykla som si a teraz ma nezobudi, ani ked susedia vrtaju, buchaju, hadaju sa, kricia, ked von huci alarm na aute, ani smetiari, ani ked zvoni zvoncek na dverach. Vypnem usi. Nastavila som sa iba, ze jedine, co ma zobudi, je budik na mojom mobile a ked brese moj pes. Moj pes ma totiz dost vyrazny hlas, ale nie stiplavy, na maleho psa.
(((((((((((-: by som si dala sluchatka, štupliky do uší a už by ma ani budík nezobudil ((((-: