Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
moju sestru tiež takto raz označkoval holub, ehm, ale na vlasy, na prostriedku namestia (((: odvtedy, ked uvidí niekde holuba, neodpustí si milu poznámku :"ja bych to všetko postrielala!!"
:DDDDD
ale zuzic...to ty musis poriadne chlapca schmatnut za ruku... !!! dnes je inaa dobaa :D
zuzic, možno si družba odskočil na pohárik a zabudol, kde sa má vrátiť (((((:
hm, rio, to je ta rozpravka, že? oplatí sa mi to znáňať? (((((:
zuzic :D, že šaty som si roztrhla, družbu stratila :DDDDDD to je dobré :DDD
no mojej sestre sa roztrhali šaty...a to bola nevesta :D
inak, moje sestry mali svadbu v jeden deň...a hovorí sa, že to prináša nešťastie..dokonca keď sme išli deň predtým vyzdobovať tanečnú sálu, tak majiteľka sa úplne rozhorčovala, že prečo to robíme, či nevieme že dve svadby sú nešťastie...že to máme zrušiť....a mala pravdu... niekedy až nechápem, čo sa dokáže udiať...ako z iného sveta... oh no dobre:) to bola taká moja spomienka :)
ojka ja píšem vedúcemu už dosť dlho a ignoruje ma tiež :D ale na to som už zvyknutá :)
odvtedy mas strach z vtakoch...hlavne z holubov coo ??? :DD...no som sa nasmial teda :))
ojka to urcite:D on mal mna drzat nie ja jeho!!:D ...uznavam staru konzervativnu galantnost:P
ojka aj by som ti povedala kamoskinu recenziu na RIA...no je to trochen perverzne:DD
zuzic, družbu stratila? :DDDD si ho mala pekne za ručičku držať celý večer ...
nesrandujem :) a odvtedy mám dosť strach z vtákov
ale vravím, mala som možno 12 rokov...a to sa rýchlo utrelo z líca :D
inko vesele som mala len musim porozmyslat...dojimave by som ti vedela skor...