Prečo ešte nespíte?

lost

Na taky dobry protest by bolo idealne narobit riadny hluk ked je tam vela ludi a smarit velky nakupny vozik o zem (alebo asi skor kosik) na znak protestu

ale myslim si (stavim sa) ze s ludmi ani toto nepohne, s nimi nepohne nic (so slovakom na to dam krk, ~21 rokov to s nimi nehybe uz).. tak s nimi nepohne uz vobec nic..

idealny je opusteny ostrov :D alebo mozno niekde, kde maju ludia aj nejakeho bojovnejsieho ducha za svoje prava a slobodu. lenze kde je take miesto na svete? mozon kuba? mozno korea? mozno sicilia? netusim..

lost

a k tomu tescu, JEDNA predavacka za putlom a cca 15 ludi caka v rade, mozem ich... kupil som si docastne salamu taku balenu..

minule ked tesco nemalo nieco co som chcel (karfiol) tak som sa vykaslal na cely nakup a isiel inde :)

cize kludne by som zacal protestovat proti shit sluzam :P len som lenivy :D

lost

chodit chodim ale nenakupujem nic viac co potrebujem a chodim tam v krajnej nudzi :)

ak tam maju shit tovar, tak ho nekupim :) ak by som videl majitela, nadaval by som mu co to wtf znamena :)ale on sa vzdy skova predomnou :(

a pravdupovediac, nadavam aj na ine.

napr kaufland > shit karfioly, ak vobec nejake

billa > zatvaraju priserne skoro

metro > nechcu maleho zakaznika, mozem im tu karticku, ak by som tam nasiel dobru cokoladu, isto by som zobral viac ako bezny "obchodnik" :) stavim sa ze v 1 DM drogerii predaju za 1 den menej sladkosti ako ja sam doma zjem ;) a mozno aj v dvoch DM drogeriach.. ale tak stale som mala rybka :D

a ake ine este mame, netusim, vsetky su na jedno kopyto :)