Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
uz si v ba ??? :)....stale si monitorovana ??? :DD
:) ja tu nie som :)))
kde steeeeeeeee vsetci :D
kde steeeeeeee ? :DD
Ja som v nervoch:)))
Cakam kedy sa laskavo ozvu zo servisu.!!
Na taky dobry protest by bolo idealne narobit riadny hluk ked je tam vela ludi a smarit velky nakupny vozik o zem (alebo asi skor kosik) na znak protestu
ale myslim si (stavim sa) ze s ludmi ani toto nepohne, s nimi nepohne nic (so slovakom na to dam krk, ~21 rokov to s nimi nehybe uz).. tak s nimi nepohne uz vobec nic..
idealny je opusteny ostrov :D alebo mozno niekde, kde maju ludia aj nejakeho bojovnejsieho ducha za svoje prava a slobodu. lenze kde je take miesto na svete? mozon kuba? mozno korea? mozno sicilia? netusim..
a k tomu tescu, JEDNA predavacka za putlom a cca 15 ludi caka v rade, mozem ich... kupil som si docastne salamu taku balenu..
minule ked tesco nemalo nieco co som chcel (karfiol) tak som sa vykaslal na cely nakup a isiel inde :)
cize kludne by som zacal protestovat proti shit sluzam :P len som lenivy :D
chodit chodim ale nenakupujem nic viac co potrebujem a chodim tam v krajnej nudzi :)
ak tam maju shit tovar, tak ho nekupim :) ak by som videl majitela, nadaval by som mu co to wtf znamena :)ale on sa vzdy skova predomnou :(
a pravdupovediac, nadavam aj na ine.
napr kaufland > shit karfioly, ak vobec nejake
billa > zatvaraju priserne skoro
metro > nechcu maleho zakaznika, mozem im tu karticku, ak by som tam nasiel dobru cokoladu, isto by som zobral viac ako bezny "obchodnik" :) stavim sa ze v 1 DM drogerii predaju za 1 den menej sladkosti ako ja sam doma zjem ;) a mozno aj v dvoch DM drogeriach.. ale tak stale som mala rybka :D
a ake ine este mame, netusim, vsetky su na jedno kopyto :)