Prečo ešte nespíte?

inko.

ojka, veď ja som tú 24 999 dobre videla v práci v pc, ale nechcela som odtial prispievať..predsa len :D ešte by ma hneĎ v prvý deň vyhodili :D

a dáždniky sa ani neoplatia v Batislave:D keď by ho náhodou aj nevyvrátilo, tak ťa určite nejaký ohľaduplý vodič celú zaserká :)

ojka

binghi ((((((: Elise fur Ojka, to jaké zlaté *-:
inko, si ju mohol hockto uchmatnúť... ja tu ráno napísala.... nikto nič, tak som napísala aj večerom a potom som sa zbadala, že jakú krásnu tisícku som uchmatla (-:O
inko, ja zmokla tiež, aj do práce, aj z práce, a to som mala aj veľký dáždnik... lenže keď mi ho asi 5 rázy v priebehu jednej minúty vyvrátilo na tulipánik, tak sa mi už hádam oplatilo isť aj bez neho... klasika... v topánkach by mohli žabky plávať, nohavice oprskané od ohľaduplných vodičov, no radosť :D

inko.

potom keď ti bude fungovať mailík, tak sa s tebou o niečom poradím, dobre? :) ty by si vedel,lebo si športovec..možno by ti niečo napadlo:D

inko.

ja sa nevyhýbam :DD okej, tak prídi pre mňa, môžeš hneď zajtra :D len v tom nevidím logiku :D
niee, nebudem to mať tak každý deň:) len on tam má strašne veľa nedokončených vecí, plus má ešte aj viac iných firiem a neziskoviek...a dnes ráno prišiel a zavelil..no moja... toto a toto zorganizuješ :D mala by som vymyslieť jedno logo, reklamu atď:)

bingham

jaaj ale sa vykruucas tomu ocnemu kontaktu :DD...to mas niak moc...takto budes robit kazdy den ???...ved na mna nebudes mat cas !!! :DD

inko.

no ja začínam o osmej a skončím asi zase okolo ôsmej pol deviatej :D
no tak ty si pán, keď si končíš kedy chceš, ale chápem, vysvetľoval si mi to už raz :)
tak ja ti doprajem tú pol hoďku spánku navyše :) ja mám prácu o dve ulice ďalej od bytu :)

bingham

to by mi nevadilo...kvoli tebe by som si aj privstal :))...niee o siedmej...o pol siedmej :DD...ale jasnee ja si koncim kedy chcem... :))