Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inkognito
ono velke auto nie je zle a je prekvapivo pohodlnejsie aj odsoferovat ako tie male :) ehm, aspon teda ak dovolis vylucit parkovanie :D
ale toto asi ani skrknut nemozes :D a vedlajsie auto bude na srot :D a toto len skrk :D
system
no 100km.. viem o com hovoris, a najhorsie je ked v okruhu 30km nemas ziadnu pumpu! (ktora ma tvoj benzin)
to auto nie je take drahe inac.. 300-500 tis $ patri k low end v tejto kategorii :D
inko: to by si mala vies aky respekt na ceste ? auta by same do priekopi sa uhynali keby si isla oproti xD :)
dobru noc prajem :))
inko...nabuduce nezacinaj...zbytocne cloveka navnadis...a potom nic :)))
tomu ver :D:D:D spotrebu ? neviem ale ako tam pise niekto v komentoch, ak by si si take auto kupil spotreba by bola to najmenej co by ta trapilo, mna by skor trapila velost palivovej nadrze :D aby som nemusel kazdych 100 km tankovat :DDDDD
systém, to ako by taký krpec ako ja mohol odšoférovať také veľké hovädo? :D inak obdivujem malé ženy vo veľkom aute... ja si furt myslím, že to majú sakra ťažké :D
a červené ani nechcem :D
ale doparoma, o čom tu ja točím, ja nikdy nebudem šoférovať :D vodičák si spravím nech mi dajú už všetci z rodiny s tým konečne pokoj, ale jazdiť nebudem, takže hovoriť o farbe auta je zbytočné :)
lost, je tu taká téma- akú reverznú osmózu kúpiť...a bola by som dala ruku do ohňa za to, že si to ty napísal :D eh, ale sekla som sa :D
inko: myslim ze tento pancierovi krasavec by bol pre teba dost bezpecny :) -odkaz odstránený-
zboznujem velke auta kks a toto sak to ako tank :)