Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj, a ty čo ešte teda buntošíš a nespíš? (;
joj, tak to ma mrzí..už si spomínam
aj si vravela, že musíš na cvičenie chodiť... a chodiš teda na ten pilates? pomáha ti to?
žiadne skákanie, behanie asi u teba neprichádza do úvahy, však?
Inko nas tu asi chcela schvalne nechat sama :D aby sme mali intimnu atmesferu pri kakauku a pri rozpravkach :D
inko, no vidíš, načo tebe nejaký alkohol, keď ti bohato stačí šálka kvalitnej kávy :D
inko, veď ja mám už nejaký ten rok problémy, jak to jednoducho nazvať, s kĺbami (; tak sem tam, keď to na mňa intenzívnejšie príde, tak si hodím jednu do seba ((((:
tak príjemné špehovanie slnečných lúčov prajem ((: bru noc
ojka..od akej bolesti?!?! čo ťa bolí?:(
jasné, načo by si sa trápila, tak si niečo na ukľudnenie..ach ach
ale nejaká si fakt vykotená z toho lieku :D na mňa takto podobne pôsobí káva :D preto ju nemôžem piť..lebo potom som moc "juchuuu"
eh... aj ja si zajtrajšie lúče užijem iba spoza kancelárskeho stola :D od rána od ôsmej, do takej tipujem šiestej, siedmej...uh... tak asi idem do bažín...
majte sa tu zatial:)
nezufaj, a ktorá je tebe najmilšia rozprávka? (:
akože inko, ty podávaš dobrý obraz o mne, ty mrška :D za koho ma oni budú potom mať :DD
nezufaj, no čo si naleješ, tak pri to tu posedíš, napr. aj kakauko (-:O
inko, no neviem, či úplne super krásne, ale určite aj teplešie a aj viac slniečka... tak sa v robote z okna budem kochať peknejším počasím :D aleeeee, šupla som si niečo od bolesti po mesiacoch odolávania (-:O , tak má to celkom dobrý oblbovací účinok :DDD tak sa mi kapánek z toho aj podriemkava...
Ojka no tak to si budeme isto rozumiet :) rozpravky su taktiez pre mna ako stvorene, ale skôr sa tesim na zenu co je pre mna stvorena :D
nezúfaj...no kto si čo donesie :D
napríklad taká ojka tu je každý deň namol:D
ja pijem iba pivko, sem tam :D