Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Chapete co tu este robim? :D :D
inko, no ja práveže musela nááááááááádych, vydych.... a ja som tam celkom rada chodila, fajn ženy sme sa tam stretli, i keď ja som tam bola najmladšia :D nás tam bývalo max. 7 a cvičiteľka pekne chodila pomedzi nás a opravovala nás (:
nezufaj, sammyho dobrodružstvá? fíha, tak to som predsa len asi nevidela,... no vidíš, aký dobrý skutok si urobil, dobrý tip si mi dal (;
tak banda, a padáme do postele, toto ste akože nevideli, nečítali, lebo inko už ide spať :DDDD
:DDDD tak ano :D ale s výberom oni dvaja spokojní nebudú :D
tak dobrú noc :) už naozaj idem... a nepíšte už nikto nič..lebo fakt už musím ísť spať :))))
no tak ked uz vsetci idete idem aj ja :)
Sranda bude ked tu pride system a lost a budu mat oni intimco :D Inko mozno si aj zapnu tu pesnicku :D :D :D
ahojte sladke sny :)
Ojka je tazko vybrat najmilsiu rozpravku :) v kazdej je nieco pekne, nieco humorne :) minule som pozeral Sammyho dobrodruzstva a som si aj cital recenzie o tej rozpravke a pisali tam vsetci, ze je to nic moc, ze nudne a podobne, ale mne sa ta rozpravka aj tak pacila :D takze to znaci o tom, ze ich mam rad asi aj ked su nudne alebo co ja neviem :D ale smial som sa aj na tej :)
aha, no jasné..ja som tiež kedysi chodila na rehabilitáciu, ale vykašľala som sa na to..sestrička aj tak stále len buzerovala:D že "pomalyyyy..pomalyyyy..." ale tak... ja nie som na také precízne cvičenie a dýchanie... skackať a hopsať, to áno :D a nie nádych, výdych...:D
no dobre... idem... čaute :)
oukej, ale dosť bolo švandy na dnes,... takto skoro som nešla spať ani nepamatám,... vidíme sa tu zasa zajtra banda, niečo v mojej hlave mi hovorí, že už asi skúsim pospať ((((:
tak pekný zajtrajšok s kopou slniečka vám prajem (:
inko, ty si riadna mrkva, vieš o tom? :DDDD
inko, 3 mesiace som cvičila pod odborným dohľadom a potom už len tak doma a tak... hm, či mi to pomohlo? čo ja viem, možno kulilililinček (-:O ale tak vieš, raz je lepšie a raz zasa nie (;
ano nezufaj, presne to bol môj zámer :DD ešte vám sem hodím nejakú romantickú pesničku a kým nepríde lost alebo systém, tak si môžete užívať intimčo :D
www.youtube.com
tu je:D