Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

a ty už nepracuješ tam kde si robil?

no veď nevadí... už som raz vravela...robiť budeme aj tak do sedemdesiatky...takže času dosť..pokým dokážeš prežiť a uživiť seba a svojho havina, tak pohoda :)

inak nedávno sme boli na takom podujatí a jedna mamička sa tam rozčuľovala a kričala na synčeka..."Bastiééééén, Bastiééééén.....neutekaj, lebo ak padneš tak si ma neželaj!!!!!!!" v tom momente sa malý zrúbal :D som si vtedy spomenula na teba a tvojho psa :D:D asi to bude tým menom :D že Bastienovia sú neposední :)

lost

no kedze uz som dlho nic poriadne nerobil, tak NAJSKOR len DNES :D:D

a podla vysledku uvidime :)

ale snad sa to na mna prilepi globalne :)

5% :)

[zruseny1]

keď tie percentá budú rásť takto rýchlo Ďalej, hneď presiahneš magickú hranicu :)

a ako si myslel "začať niečo robiť" iba dnes...či globálne?
veď kde je napísané, že každý musí niečo robiť..pokiaľ ti niečo vyhovuje, tak to nemeň :)

lost

skor to ze konecne zacnem nieco robit :) cize defacto asi aj ano, o krocik blizsie ku dovolenke :)

tento den sa mi zatial paci na 4% :)

lost

zatial som spokojny na 2% s tymto dnom :) ale to som vstal pred hodinou :D cize mam co dohanat.. ale ak si chcem spravit radost budem musiet tvrdo makat :D

[zruseny1]

Jozefka :))
wwwčko má iba 20 rokov? som myslela, že to bude viac
ojka, takže si mala dlhú noc?
inak, ty nemáš pri spaní hlavu pri tej stene kde sú dvere? tuším podľa feng suej platí (ale to sa mi iba marí) že hlava by nemala byť pri tej stene s dverami:)
jéj včera ste si robili taký pekný youtubovský večer... a já tu nebyla :(