Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system system kazdy ma stale spomina, bankovi system, penazny system, ekonomicky system ... som sa vam nejak zapacil co ? :D
hej počúvajte, žiadne útoky na banky tu neplánujete, myslite trochu aj na mňa:) kde budem pracovať keď celý bankový systém padne? :) ešteže ľudia nevedia ako celý ten systém funguje, lebo dávno by už bol zrušený :D
a icte už spať :)
lost sak jasne :D ani rozok ti nepredaju o cent lacnejsi :D ja na benzinke som raz platil tiez x,01 a dal som jej len x :D A ona ze cent este poprosim a ja ze nemam a dal vytiahol som z penazenky o dost vecsi papierik :D tak povedal no dobre :D a odpustila mi ho :D:D:D
macky neznasa, Anicke gratulujem a skodovku mam :D:D:D
aaa dnes sme ešte nemali minikalendarik (:
teeeeda, že Medzinárodný deň mačiek je dnes (máte radi týchto chlpačov? ja len tie veľké mačky-levy,tigre a taaak (-:O)
pred 3 rokmi začala zatiaľ posledné LOH v Pekingu (musím sa priznať, ja som vtedy na tom dosť frčala... budete sledovať tie bud. rok v Londýne?)
jeeej, a dnes má 52 rokov i Anička Belousovová (viacerí ju možno poznajú pod menom Malíková(:, škoda, že sa už s Jankom S. tak "nekamaráti", bola by asi riadna politická žúrka)
krásnych okrúhlych 50 oslavuje írsky hudobník David Howell Evans (známy zo skupiny U2)
pred 74 rokmi umrel známy slovenský autor Martin Rázus (keď som bola ešte na strednej, tak sme tam frčali najmä na dielach Maroško; Maroško študuje), tiež mal známu sestru: Mária Rázusová-Martáková(Ako išlo vajce na vandrovku (((((-:)
A pred 111 rokmi umrel Emil Škoda (aaaano, dobre spomínate-český veľkopodnikateľ a technik, zakladateľ automobilky ŠKODA). No schváááálne, koľký z vás majú/mali doma škodovku? (-:O
tak isto ako benzinove stanice..
1 cent si vypytaju, ale ak natankujem 9,99 tak musim doslova vyzobrat ten 1 cent naspat :D
a mne sa bezne stava ze 7 z 10 mi preskoci z x,99 na y,01
vzdy... 7-8 z 10...
maju to tam podla mna zle nastavene :D
nabuduce som uvazoval ze natankujem za 5,27
a nech mi vydaju :D
poviete si ze pre 10 centov robia take blbosti, ale ak im dlhuje 10 centov polka slovenska tj.: 0,1 * 3 000 000 (cca) = 300 000 :P a to uz predsa len nieco je :P
moj frajer mal ucet a ked vybral zostatky, nechal ho tak. mozno 50sk tam nechal ten zakladny vklad. nechcelo sa mu ho ist zrusit.clovek by cakal ze mu to bude rast. ale nie, jemu prisla o tri roky upomienka ze ma ist doplatit za vedenie uctu :)