Prečo ešte nespíte?

Weva

Ahojte... Teda kvak!

Dobry vecer sa praje :) inak ja som sem zacala chodit predtym ako som otehotnela, trosku si pozistovat kto ma ake skusenosti... A potom som zistila ake kuriozne vecicky sa tu rozoberaju a aka je tu psina :))) takze vzdy ked som na PC pozriem co nove...

Takze co nove?

123nezufaj

Gerodorm :) stale ked tu pride chlap je nepisane pravidlo, ze musi priviest aj kamaratku :) takze verim, ze nejaku privedies hej? :) Inak vitaj

ojka

no ja viem, že už rastú, preto sa domov tak teším... lebo ked som bola doma naposledy, tak to nič moc nebolo...
hm, cestovať? chystam sa na východ slovenska, aspoň na pár dní (:

123nezufaj

Tak na hubky uz by si mala ist lebo uz rastu ako zbesnete :) treba vymaknut cas lebo hubarov je vela :D

A kde vsade chces cestovat hm pochval sa :) aby som vedel, ze ked pôjdes cez môj kraj ci sa mam vyfešakovat :D

ojka

ale cola je najškodlivejšia na zuby... (-:O a moc sladkostí do seba zrovna nepchám, aj ked mám sladké rada, tak si kofolku slovensku veľmi rada niekedy dám (;
a cestovať sa inak aj chystám (; tak uvidíme, aspoň či sa počasie vydarí (; ale nenormálne sa teším, ked prídem domov a pôjdem na hríbiky a o pár týždňov na malinyyy .... juj... ((:
a vy čo v pláne najbližšie dni?

123nezufaj

Ale ak chces mat stihlu liniu tak ani kofolu by si nemala pit lebo je to tiez sladka voda :D
A pocas tych dvoch tyzdnov co plabujes? nechces si urobit cestu okolo Slovenska a chodit nas navstevovat? :D :D Kazdy Ti ukaze svoj kraj svoj mrav :D