Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
neprivodil niečo horšie, mne? ale to nechápem teraz :D pokým tam nebudú takéto :-* smajle, tak je všetko okej :D lebo on si hneď myslí, že to berieme brutálne vážne :)))
akože, keď posielam taký cmuk laurine alebo ojke, tak to nevadí...ale už keď to je niekto iný........fuuuuuu :D zle nedobre
no a teraz to už musíš vyklopiť, o čo sa teda jedná? :)
lost niekedy si dame zas taky nocny pokec len v poslednej dobe som stale zaspal co bolo aj na jednej strane dobre :) rano som vstaval do prace skoro. A aj ked som prisiel domov z roboty tak som si niekedy poobede pospal. To proste tak pride na cloveka ked skoro vstava :)
to s tym zmyslanim si myslim nebezpecne nebude :) naopak to by sme nejako mohli vyuzit :D
ale kdeze nehnevam sa co si :) nejake forum ma nerozhadze ja mam svoj zivot :)
A nie nevadilo by mi to pred vsetkymi pisat aj tak by to cital len lost si myslim :) a pred nim by mi to nevadilo :)
nechcel som to napisat len preto aby som Ti neprivodil smutok alebo aby som nenarobil este horsie pre Teba.
ale no tak...teraz sa hneváš? ja by som to neriešila, ale radšej som to napísala, kvôli sebe...aby som potom zas nemusela počúvať stále to isté :) nezúfaj, veď ja ťa mám rada:)
a mal si to poslať... či nechceš to tu uverejňovať pre všetkých?
veď sa kludne vykecaj
mal som napisany prispevok na pol strany, ale nakoniec to sem nedam. Bol to môj pribeh velmi podobny Tvojmu, ale kaslem na to.
lost si fakt dobry bratmmm :) urcite vo vela veciach zmyslas ako ja :)
určite nejde na rande :D to by sa nepýtal, či áno, alebo nie:D automaticky by šiel do vody :D za to dám krk:)))
lost, sa pučím na tom tvojom príspevku v gravitačnej téme :DD díky :)))
kurnik, neposielajte mi tu tieto smajlíky, lebo zase si všeličo vypočujem...dobre nezúfaj? ja viem, že to je myslené kamarátsky a v dobrom, ale môjmu frajerovi to bije do očí, on to strašne rieši a potom je tu dusno
:) ale ja som to nemyslela v zlom..iba upozorňujem... že mám z niektorých príspevkov potom iba problémy
no a to si potreboval súhlas na sprchu? :D veď to ty musíš vedieť :)))