Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

počkaj, tak to aj ja si musím založiť taký neutrálny nejaký :DD

chalani, vy teraz nečítajte

( jajka, ale mne sa už nechce písať o chlapoch :D kašlime na nich, nie?) :)))

123nezufaj

Ja som tym nechcel povedat, ze ty si taka ja som tym len chcel povedat, ze su ludia co lasku tak prezivaju :) Pisal som to na margo toho strachu co spominal lost :)

[zruseny1]

jajka...tiež ťa špehuje? :DDD
ach...ale tak... on nie je žiarlivý až tak brutálne..ale na toto fórum je obzvlášť alergický :D

[zruseny1]

nezúfaj, hmmm..no ja som zrejme iný typ..taký liberálnejší...
nemám problém byť aj pár dní sama...lebo sú aj také typy, ktoré sa len na toho druhého prilepia a doslova ho dusia... tak toto by som ja nemohla
nepotrebujem byť pripútaná k dotyčnému nonstop..ale to neznamená, že toho človeka neľúbim.. teraz to asi vyznelo tak chladne, ale ja potrebujem priestor aj pre seba samu. takže preto tejto tvojej vete "Clovek ak lubi niekedy chce byt laskou obklopeny vsade ci uz spi, ci tancuje, ci rano vstava, ci chce byt laskou obklopeny v srdci, ci v myslienkach proste sa takeho cloveka lahko dotknu aj malickosti" si vravím eeeeeeeeeeeh len to nie :D

123nezufaj

Clovek ak lubi niekedy chce byt laskou obklopeny vsade ci uz spi, ci tancuje, ci rano vstava, ci chce byt laskou obklopeny v srdci, ci v myslienkach proste sa takeho cloveka lahko dotknu aj malickosti. Ja by som Vam o tom vedel tolko rozpravat :D
Treba sa riadit tym, ze nedovol aby Ta strach vyradil z hry :) treba si lasku uzivat :)

[zruseny1]

lost, to s tým pokrom som myslela tak. že dnes môže hrať aj ten komu to nejde..lebo prehrať neprehrá nič..jedine získa... tak preto som uvažovala nad tým :)
ale....uuuuuuuuuu ...burka začína???

lost

jj, to je asi take najznamejsie v nasich koncinach..

ale ak poker, su aj take stranky kde sa tomu venuje zadarmo/pre zabavu :)

tam to cloveka aspon nelaka :D

lebo ono to laka fakt :) velmi vela.. a hlavne. ked si clovek uvedomi ze staci natukat cisla kreditky a uz sa prevedie prakticky kolkokolvek behom sekundy a ani to clovek nevidi ze "kolko penazi" som minul, lebo su to len bezcitne cisla :D