Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost, ja som kedysi dávno bola zaregistrovaná na...hm...b-win? tak nejak...ale to konto už mám zrušené :DD pre istotu

[zruseny1]

jajka, máš doma žiarlivca?
ale to nie je na jednej strane zlé... pokiaľ nie je chorobne žiarlivý
ja to napríklad neviem pochopiť, lebo žiarlivá nie som a som absolútne tolerantná a neriešim kam a s kým ide... a ešte aj to sa mu na mne nepozdáva... že nežiarlim... tak začneme trénovať, čo povieš, jajka:)

lost

Inkognito

vola sa to free rol tusim

a ano, kludne (sice netusim na akej stranke) no ja v pokri uz nie som dobry :)

ale da sa tam vyrhat iste.. lenze ak tam pride 1000 ludi (1/3 z nich hra tak, ze nevies citat z ich tahov, all in kedykolvek, ak mas smolu,tak ta zrujnuju atd..) ale tak, poznam kamosa co to takto hra a sem tam nieco vyhra :)

Pointa je nezacat hrat poker naostro, resp. len s tym co si moze clovek dovolit prehrat :)

[zruseny1]

nezufaj, ale však ja to práveže nijak neprežívam :D mne to príde celé absurdné jak to on rieši... a tak vieš..som vinná už len za to. že to bolo adresované mne :D ale to nepochopíš... teraz mi je to aj fakt už smiešne..dobre nebavme sa o tom

rýchlo dajte nejakú tému :)))

123nezufaj

Inko neviem o tom aby si ten :* davala ty mne :) Takze obaja prestante prezivat dal som ho ja a nehanbim sa za to ak mu to vadi tak nech sa teraz na Teba nehneva a nech Ti da take tri realne bozky :) vtedy by bol borec a nie tam sa hneva niekde v kute.

lost to znie dobre :D chces aby som sa ten Tvojej myslienky chytil :D

[zruseny1]

ozaaaaaaaaj..lost. dneska sa niekde..na nejakej stránke hrá poker..zadara..ale môžeš vyhrať... nestratíš nič...neregistrujeme sa? nevieš niečo o tom? mne to navrhol môj frajer dneska..ale keďže sa teraz nejak nebavíme, tak už ani neviem, kde to je, čo to je...a pýtať sa ho nechcem :D