Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
no neviem kto je na tom horsie :D
ci tvoj frajer na panskej jazde, ale niekto tak čudny ako je lost sam doma v piatok vecer :D:D:D hold, niekto musi robit aj domaseda v piatok vecer :)
Hej nestras ma aj ty!
Dakujem,uzijem...a ty co si doma???
hmm, ticho pred burkou teda :D taksi tu zajtrajsiu svadbu uzi :)
Och,nervna som:-)Ja nemam naladu a navyse,zajtra idem na svadbu tak oddychujem...a objednam svadobne kolaciky,nic mu nenecham:-)
A co nie si ty na damskej?
Tak najlepsie je na nic nemysliet :)
Ved hadam neurobi nejaku blbost..
Nastastie....depkujem..depkujem..frajer je na panskej jazde..ani nechci vediet ake mam scenare v hlave...Spielberg sa moze strcit
To si len myslis :D
Sama som tu:-(
:-////
nj, to hej :D ten cas :D to sa tazko vrati, ale tvarit sa na dejepise ze pisem do fyzickeho zosita, to este je OK :D:D ale prist neskoro/skoro :) to je uz iny level :D
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov
Kardiológ: Vysoký krvný tlak a cholesterol sú tichí zabijaci, pretože nebolia, ale môžu viesť k vážnym stavom