Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jajka (: túto myšlienku som už kedysi zastihla, ale inak to je fakt zaujímavá vec, jak to všetko vlastne funguje (:

lost

123nezufaj

tak aj ja mam tie velke a preto su nebezpecnejsie :D spadnut nemozu, ale ja sa mozem ponorit ;) :D

ojka,

tak .. necham pracu kucharenia ludom co to robia cely zivot :) ved konieckoncov, bude to kvalitnejsie :D

asi by som si mal kupit klobuk na to slnko no :)

123nezufaj

ojka :) tak potom si hudbu nevies poriadne vychutnat a nevies ju prezit :) Mne sa pri pocuvani hudby jednak dobre premysla, dobre sa mi usporiadavaju myslienky, dobre sa mi zaspava :) vsetko :) musis len najst hudbu, ktora ladim nie len Tvojim usiam, ale aj srdcu :)

ojka

lost, jaaaaj, tak od babky budeš mať rovno na hotovo? ja že si ju budeš robiť ty (; joj, no slniečko ti veru asi nerobí moc dobre, bol si dnes dlho vonku? :DD
nezufaj, fíha, taký koláč? to som ešte nerobila... u nás zasa máme radi rebarborový koláč, ked je rebarbory. a inak ahoj :D
hm, chlapi, chlapi, sluchatka do kupelne? hudbu som si tam ja nikdy nedoniesla.... myšlienky sa najlepšie čistia a triedia, ked je všade ticho a žiadne tuc tuc tuci tuci tuc (((-:

123nezufaj

lost :) mal som ich na usiach a mne z usi tie sluchadla nespadnu :) mam velke sluchadla nie tie cudliky co si davas dnu lebo tie mi padaju :D :D

lost

123nezufaj

zaujimave, to sme obaja taky "pat a mat" ? ":D ktory si ty? :P

a co by si robil, ak by ti tie sluchadla padli do vody? ;)