Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka :D :D kamarat dnes dal na facebook aky kolac upiekol z cukety :D
asi jej ma tiez vela :D
A lost ja som hudbu pocuval cez sluchadla a notebook som mal na kosi na pradlo :D :D
Inko nejde spat ona len laškuje a o hodinu nakukne zas :D :D
ojka :) ja len tak, ze ahoj :D
lost, vidíš jak ľahko sme sa zasa dostali k jedlu :D človek sa ani nenazdá :D a už si rozmýšlal, že čo s tou cuketou?
admin-tema, fenovanie vo vani, pivné brušká :DDDDDD zlatí moji, ja vás mám tak rada :D
inko, a čože, čože už ťa ťahá do postele? priznaj sa, že ty ideš kukať zasa nejaký film? :D
no nie, ale.. :)
1. nie je vana ako vana :D
bezne maju povedzme 200l, ine 2000l :) cize preto sa pytam :)
2. zaujimala by ma aj teplota vody, lebo v 50C vode malokto vydrzi 1 hodinu :)
3. to fenovanie bola len sranda :) i ked osobne uz som dostal kopanec do mokrej ruky, ked som netrafil zastrcku ;) bola sranda :D
4. pocuvas hudbu? ja tiez, ale nebol by to adrenalin ak by to nebol na ntb + sluchadla :) (fakt haluz tiez)
5. co som to este len chcel? :D oo upal.. ake to ma prejavy? :)
dobrú noc deti, a príjemné čľapkanie tým, ktorých to ešte čaká:)
"a co pri tom robis? hudba? jedlo? spanok ? fenovanie ? "
lost? fenovanie? :))) čo ti je lost, fakt ťa dnes trochu nepripieklo slniečko? :)))
a tie otázky :DD robíš výzkum?:)
lost ty mas co za otazky :D si nebol dlho na slnku? Normalne si napustam vodu do 1/2 vane lebo ked si tam lahnem tak voda stupne :) dnes som tam lezal cca 1 hodinu a pocuval som pri tom hudbu :)
jajka :) ved by si lezala na nom :) on by Ta hladkal :)
Inko fajn nazor :D