Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak a den sa nam môze zacat :) pekne ranko vsetkym
gerodorm,no ake pekne císelko si si uchmatol (:
hm,sa mi paci jako vonku teraz cvrcky cvrlikaju,moja kamaratka by sa zcvokla,neznasa ten zvuk (-:O
Jee, 29600
Tak postupne,no. Su to krasne rastlinky.
si riadny macher,vidno,ze sa do toho celkom rozumies (:
No euphorbie skoro cely rok a inak momentalne par mammillariek, gymnocalycium venturianum, A. asterias a 2 coryphanthy elephatidens
Ale hlavne kvitly na jar
a uz ti zacali aj pekne kvitnut?tipujem,ze hadam aj hej,vsak leto v plnom prude (:
mam 70% v jednej izbe kde mam do pol okna spravene take police a zvsok roztruseny po byte, daco teraz v lete na balkone a tak
nezufaj, pekné sny ti želám (: tento týždeň ešte nejdem do práce, flákam to ((((-:O ďakujem.....
gerodorm, uau, tak toľko kaktusov ja určite veru nemám.... a kde ich všetky skladuješ? zahradka, balkon, okná, izby?
skôr si myslim, ze som Ta potesil ako pobavil :)
prajem vsetkym nicim nerusenu a pokojnu noc :) rano dobre prebudzanie a zajtra vydareny den :)
ojka pod aj ty uz spinkat tuto noc si nic nespala zajtra ides do prace tak sa vyspinkaj :) Vypni PC a uvidis, ze zaspis :) spinkaj sladko kvietok :)