Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka asi 4 roky :) tak potom si stastna zena, ja z ich strany vidim len pretvarku ale sak nehovorim, aj to dobré sa sem tam vyskytne :) je to o tom, ze niekto sa furt stara do toho, do coho ho nie je a pritom by mal riesit svoje veci a nie druhých :) ale beriem to radsej s rezervou..
nezufaj, no vidíš, plán by si už mal, už sa len postupne pustiť do realizácie nejakým spôsobom (;
barborka, noooo, tak ja sa musím teda pochváliť, že napr. priateľoví rodičia sú sladkí ako med. Ako dlho sa poznáš už so "svokrovcami"? (((-:
ojka ja a prieky? to nikdy, ale ocakavam ich, sak idem k buducej svokre.. :) to je tak vacsinou vzdy, teraz sa z toho ale nemozem vykrutit
Ojik ahoj :) no take posedenie na luke uz chyba aj mne :) na trave alebo na deke lezat, sediet uzivat si prirodu :) s niekym sa fajn porozpravat :) niekedy to musim zrealizovat take rande by nebolo zle :)
jajka, no vidíš, ja som ani nevedela, že niečo také existuje... ale tak mne sa už x-krat stalo, že ma mali popridávanú uplne cudzí ľudia, ktorých som ani z videnia nepoznala...
barborka, to už prieky teraz plánuješ, či očakávaš? hladký priebeh nehrozí? (;
nie, praveze nebol to znamy a bolo by to asi kus trapne keby odo mna dostal zrazu ziadost. ale nasla som to v help centre.
bude žúrka a budú prieky :) ale sak aspon sa najeme
jajka, žiadno ((((-: aspoň o taktom niečom neviem (: a kohože si poklikala? apsoň niekeho známeho?
barborka, takže bude žúúúrka? (:
uff mám :)
dnes ma narodeniny aj moja "asi" buduca svokra :) a tiez to bude asi nejaky incident :))