Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka
jj, tu skodu by som si na 100% uplatnil aj cez mrtvoly :))
ono musel som ist niekam, kde cesta bola fakt 30cm vymol (vedlajsia) pre bezlepkove rohliky.. a tam aj ked idem 1-2kmh (i ked skor 5kmh) tak to je pre hrniec neznesitelne :))
najviac neznasam tie 20cm vysoke obrucniky v strede kruhoveho objazdu (retardovane riesenie, lebo tam je 2metrovy "chodnik" kde sa aj tak nikto nikdy nedostane :)
a viac by sa dalo napisat.. no ja som velmi zvyknuty jazdit po dialniciach, preto taka kritika zrazu :D a raz som sa musel zatulat v petrzalke a tam je to tiez katastrofa..
a chcel som to auto "setrit" a neda sa :)
sranda je, ze ked sa snazim vyhnut 1 kanalu (tj poklop co je nizsie o viac ako 5cm pod urovnou cesty) tak narazim do druheho :D:D a potom vyzeram ako "ozran" na ceste :D stale sa niecomu vyhybat :))))
lost ((: si bol u babky? (:
mne sa páči skôr to prvé... a nejakeho takehoto fajného tereňáka má aj jeden pán, čo býva nedaleko nás a riadne na tom machruje :D
ale inak máš pravdu, väčšina ciest je v hroznom stave.... ale myslím, že keby sa ti stala nejaká ujma/škoda na aute,tak by si mohol potom pýtať aj náhradu škody.... viem, že ľudia to robia ale len zriedka, lebo s fotodokumentáciou a papierovačkami je kopec roboty //-:
NENAVIDIM SLOVENSKE CESTY !!
grrr, ja kebyze robim tak kvalitnu pracu ako slovenski cestari, uz by som bol pod mostom, DPC!!!
Musel som umyt kufor, lebo to polievka nevydrzala... a to som sa krotil.. ale hold na 30cm vymol nepostaci ani africky kkt aby to vyhladil a nieto este obycajne tlmice...
seriozne si nabuduce kupim nieco taketo a budem vysmiaty.
www.offroad.rimava.sk
alebo
www.superwinch.sk
neviem ktore je krajsie, no chcem obrovske kolesa a extremne vysoky posed, nech som ako tank :D
nezúfaj, hej, hej, šikovný, ako inak (:
lauri, ale no, to ten jeden den v tomto týždni prežiješ... to bude také na rozbeh, lebo však inak sa tam bude pekne sedieť celých 5 dni (-:O
ojka sikovny som? :)
no vidíš, zvladol si to
jeeej, taká malunká zlatunká... (: ale ten tieň, ten tam vyzerá paradne na tej fotke (:
tak pre ojku a jajku :)
i51.tinypic.com
tak to skús nanovo nahodiť, lebo niektoré kody sú vážne dosť nafigu, neboj, raz ti to vyhodí aj taký, čo prečítaš, to mám odskúšané :D