Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, a čo tak tretí spôsob... staň sa kňazom, mníchom, mníškou a ži v skromnosti :D
inko, hej, hej, mne bolo vždy ľúto, lebo som nevedela ako mu môžem viac pomôcť...
inko, tipujem, že admini tvoju prosbu vyslišali :D
nezufaj, krásne sny (určite nie o fackách :D), ničím nerušený spánok a bru noc želám ((:
no veď ano na vratnici spomínal:D
ale práveže nebol taký moc ukecaný, hlavne o chorobách rozprával, bolo to také vcelku náročné čítanie..vieš...čítaš o tom a pomôcť nemôžeš a stále na jednej vlne bol, tá cukrovka mu priťažieva :(
nezúfaj ty čo robíš? :D šak ten chlap má 44 asi, to bol taký náš otec :D prísny :D
nezufaj, no najviac si predsa len inkognito veru ty.... ale časom z teba vymáčkneme nejaku časť tvojho JA (:
idem ja uz dobru noc
no dobre, ste viac inkognito.. uznávam, raz som tu po disco taká rozbujačená ešte aj môj pokec uverejnila, a tam vyplnený celý profil :D bože a potom som prosila adminov o zmazanie :D
inko, to je zložité, sem tam mi ich len nechal na vrátnici (; fíha, to on ti je taký ukecaný?