Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko no teraz je sa k tomu uz neskoro vraciat :D ak chces daj mail poslem celu foto nohy nemam sfotene :D
aj ja idem pomaly, veď aj b. ma opustil... ach jaj..kríza vo vzťahu :D
Mam taky pocit, ze ja asi dnes chcem zas zaspat :D :D
inak nezúfaj, ty si nám minule tie tvoje nohy chcel ukázať :D kde to viazne?
ojka nie :) lostovi by som určite nikdy netrápila ani netýrala :D
chudák, dosť že si občas tu do neho slovne rypnem :D ale on je zlatý, nikdy sa naurazí :)))
no potom som sa na tom naozaj smial, ze som nikdy si nepredstavoval, ze by sa take nieco mohlo stat :D a ked sa to stalo tak to bola vazne sranda :) ani neviem poriadne ako to dievca vyzeralo :D ale zevraj bola kocka no aspon to ma tesi :D :D :D
nezufaj, hm, hmmmm, to si až taký neodolateľný? ((((: ale no, tearz vážne, to by bola moja premiera, ja som v živote ešte nikomu taku facku ani nestrelila.... ja som taká padafka :D
inko, no ktovie ako by sa z toho lost vykrútil, keby tu bol :D ale všetko je možné a bastien je veru jeho veľká slabosť, tak potom ho ale moc netráp a nevydieraj :D
nezufaj :DDDDDDDDDD
ts... no ako si si to dovolil odtiahnuť sa :D
asi nebola moc pri zmysloch a myslela si že ty si začal bozkávať ju :DD
myslíš ojka? :D že ma chce využiť? :D parchante jeden! :D potom si buden nárokovať na jeho psa a viem že bastiena by nedal za nič na svete :)
na diskoteke minule prislo za mnou dievca a zacalo ma bozkavat :D ja som sa odtiahol hm a dala mi facku :D takze by si bola druha co by mi ju dala :P ale verim, ze ta Tvoja by bola milsia.
lost podľa mňa všetky obrázky okrem posledného vypusť...to že uvidíš pyramídu by bolo síce pekné, ale inak naprd:D nemínaj na dovolenky, radšej šetri na auto, toť môj názor:D