Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

inak nezúfaj, ty si nám minule tie tvoje nohy chcel ukázať :D kde to viazne?

ojka nie :) lostovi by som určite nikdy netrápila ani netýrala :D
chudák, dosť že si občas tu do neho slovne rypnem :D ale on je zlatý, nikdy sa naurazí :)))

123nezufaj

no potom som sa na tom naozaj smial, ze som nikdy si nepredstavoval, ze by sa take nieco mohlo stat :D a ked sa to stalo tak to bola vazne sranda :) ani neviem poriadne ako to dievca vyzeralo :D ale zevraj bola kocka no aspon to ma tesi :D :D :D

ojka

nezufaj, hm, hmmmm, to si až taký neodolateľný? ((((: ale no, tearz vážne, to by bola moja premiera, ja som v živote ešte nikomu taku facku ani nestrelila.... ja som taká padafka :D
inko, no ktovie ako by sa z toho lost vykrútil, keby tu bol :D ale všetko je možné a bastien je veru jeho veľká slabosť, tak potom ho ale moc netráp a nevydieraj :D

[zruseny1]

nezufaj :DDDDDDDDDD
ts... no ako si si to dovolil odtiahnuť sa :D
asi nebola moc pri zmysloch a myslela si že ty si začal bozkávať ju :DD

[zruseny1]

myslíš ojka? :D že ma chce využiť? :D parchante jeden! :D potom si buden nárokovať na jeho psa a viem že bastiena by nedal za nič na svete :)

123nezufaj

na diskoteke minule prislo za mnou dievca a zacalo ma bozkavat :D ja som sa odtiahol hm a dala mi facku :D takze by si bola druha co by mi ju dala :P ale verim, ze ta Tvoja by bola milsia.

[zruseny1]

lost podľa mňa všetky obrázky okrem posledného vypusť...to že uvidíš pyramídu by bolo síce pekné, ale inak naprd:D nemínaj na dovolenky, radšej šetri na auto, toť môj názor:D