Prečo ešte nespíte?

lost

ja mavam otvorene aj v zime :D :D

osobne radsej preferujem CERSTVY i ked studensi vzduch :) ako teply a zatuchli..

tak ci tak musim platit za kurenie, bez ohladu na co ci minam alebo nie :D buzny su to... (klima mi to vykuri lacnejsie ako centralne vykurovanie, tak nech sa niekam strcia :) )

ojka

lost, u nás je ešte menej ako u vás na juhu a mám trošku odchýlené balkonové dvere (: taký lepší čersvejší vzduch mám v izbe, nebudia ma žiadne auta ani v noci (ako v BA :D) a ked náhodou začne pršať, tak to pekne počujem (:
ty mávaš zatvorené?

ojka

gerko, druhak na VŠ? neboj aj to raz skončí ((: teším sa na kaktusy...
lost, no niekedy aj ja robím ctrl+c a ctrl+v ale skratenie nicku mi príde lepšejšie ((:
ty kokšo, a ešte v žiline hrali a takú hanbu urobili, ja to NEMCHAPEM, brrrrr....

lost

ale ak mam 5 prispevkov po sebe, tak to tiez nevyzera nejak ohurujuco :)

tak nic, here we go again ......... epic fail :D

smejdi :D nevedia ani hrat poriadne :D

uz musim prestat :D ked musis, tak musis...

vencenie prospieva :)

kym neprsi..

lost

Gerodorm

to je pohoda, podla mna kazda kvapka sa pocita :) ja som ako bankar :D z 1 vlozeneho eura oni spravia 9 :D

no a ja z 1 prispevku spravim 3 :) lebo odpovedam casto v nejednom prispevku a to z dovodu

1. vzdy zabudnem na nieco
2. dlhy prispevok nie je pritazlivy :D

Gerodorm

Dobre, spravim nejake fotky, a musim tu uz dat tie slubene z mojich kaktusov, snad zajtra.

2. rocnik - stavebna

Pomali uz idem, tak dobru. (lost, prepac ze ti k tej 50 000 tak malo prispievam :D)