Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

nezfaj, smutok? nezufaj, bude to v pohode... a čože taká nostalgia na teba lezie? hm? (;
nooo, mám nejaku práciččku v kuchyni, ale zachvíľku to odfotím a pošlem teda niečo (: ale tak neočakavate zasa niečo svetoborného, je to obyčajná klasika :D

123nezufaj

tak sem daj nejaku aktualnu cerstvu co este nie je rozmazana a neboj ono to bude vidiet :) tak sa tesim a konecne uvidim co to zac je Tvoj konicek, ale asi viem co to je, ale aj tak chcem vidiet :)
Akosi ide na mna smutok aa neee :D

ojka

diky lost, potom daj vedieť :DDDD trdlo.... ale tak stačí, nech tam večer neprší, neleje, nefuní, neduní, nech ma to neodfúkne :D
nezufaj, hmmm, kuracie mäsko, môže byť,..... no jasné, neskôr sem teda hodím aj nejaký obrázok,len je to vyfarbované ceruzkou, tak neviem, či to bude dobre vidieť, lebo veľa z nich je už rozmazaných (-:O

123nezufaj

s kuracim mäskom :) taka omacka k tomu proste :) Nechces niekedy tu dat obrazok nejakej svojej kresliacej krizovky? :) By som rad videl :)

ojka

lost, no dobre, tak nie je zima ale chladno, lepšie? :D teda aspoň mňa to tam dnes moc neťahá, a dúfam, že v BA neleje, to by ma už zaklincovalo, keď tam prídem....
nezufaj, zaspala som asi okolo druhej, ale už som tu nestrašila, kreslila som si krížovky...a pred šiestou budíček...
hmmm, cestovinky, tak to už hej, mňam... a s čím ich máš?

123nezufaj

Ahoj ojka a sa Ti aj podarilo zaspat konecne :) som rad :) dnes v noci tu bolo aspon raz tichucko :D Ano aj dnes idem skôr do prace, ale mam este trosku cas :) Prave papam cestovinky :)

lost

a obzvlast v ZIME a v TME !!

:(

hlavne ked som muse lvstavat o 6 00 do skoly, aby som tam uz o 7 07 opisoval ulohy, co som ledva stihal do 7 45 :D :D

a hlavne to oblikanie :D milion vrstiev :D to sa potom neda any hybat :D