Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ja inac na dlhe nicky pouzivam dvojklik na meno (pokial nema zverejneny email tusim) a potom ctrl+c a ctrl+v ked idem pisat text :)

i ked skratenie mena by bolo menej narocne :)

ojka

inak, dúfam, že ti nevadí tá skratka tvojho slova (zdrobnenina), lebo máš dlhý nick a ja to všetko krátim jednoducho (-:O

ojka

gerko, no to budem už poctivo šúchať zadok o školské lavice :D ale ak by si nahodou išiel, tak by si mohol nejakú peknu fotečku urobiť (:
tak štúdium nemá konca? to si potom koľkaták? :D a čo študuješ? (:

Gerodorm

Ano, este studujem. (akosi to nema konca :D)

Skoda ze nemozes prist. 23.-24. sept. je potom DOD botanickej v KE a tiez tam budu kaktusi :)

ojka

gerko, jeeeej, kaktusiky, tak v tom by som sa tam vyžíva.... ale aj tak... zajtra cestujem do BA, v štvrtok zápis, v piatok sa vraciam... víkend tiež nabitý udalosťami, už sa začína ten zhon a kolotoč....
tyyy vlastne ešte študuješ? (-:O

ojka

ach ten futbal, to je fraška...
lost, ja mám len dva hrebene a čo :D
hm, to mám z toho, že som dnes lietala kade-tade...
hm, asi to chce sprchu (-:O
neutečte mi, lebo zasa tu budem celú noc sama....

Gerodorm

Lost, do Vianoc 50.000? to je dost vela :)

No skolsky rok sa ma este nejaky ten rok dotyka

Pozivam vsetkych na vystavu stavebnictvo-zahrada do KE (steelarena 7.-9.9. 10:00-18:00) Bude tam aj vystava kaktusov, Ojka neprides?

lost

listie z vlasov :D

to si tiez taham :D

ale nie z mojich nastastie :)

ked ma pes tak dlhe vlasy na usiach, to je hrozne :D sice to vyzera dobre.. ale ta starostlivost :)

uz budem mat pomaly viac hrebenov ako baba :D

ojka

inko, už teda letíš? tak pekný zvyšok večera prajem a dobre sa potom vyspi (;
gerodorm, čau chlape (: pekne si tu ku nám hačaj (: dotkol sa ťa nejak začiatok šk. roka? (:

ooou, prave som si vytiahla nejaké listky a ihličie z vlasov,... no jaká šikovná som...