Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

diky chlapi (:
do hrachu, nezufaj, ty si musíš všetko všimnúť, aj som si hovorila, že to vystrihnem, ale jak si ma súril, tak som na to zabudla... nuž, hold, ďalší kus mojej identity odhalený :D oukej, večer sa teším, ak sa zastavíš (: a melónový nechcem :D ja moc zasa tie ovocné nemusím, len niekedy.... poprosím nejaký bylinkový (-:O diky :D
lost, ja tiež nemám silikony :D tak by bolo asi blbé odo mňa, keby som tam nabehla a začala sa rozpisovať až by zrazu z ničoho nič prekvapujúco padla tá 5O OOO :D

lost

aspon moj pes sa tesi ze nie je 40C :D

I ked nema zrovna dlhu srst, cize -10C este byt nemusi :)

tak 20C to by bolo super :)

alebo 18-24C :)

123nezufaj

ojka dakujem ten vitamin U naozaj pomaha :) od Teba este viacnasobne :P
:D :D obrazky su pekne sa mi paci ta macicka myslim, ze je to Hello Kitty ci ako na tych detskych obleceniach je taka macicka :) no aj tak ma potesil najviac Tvoj palec tam :D ak je to Tvoj ovsem :)

Inko tak ked ich uz teraz nevyuzijes tak si ich setri na druhe leto a sa nam mozno ukazes aj vo svojej celej krase :)

deturence ja uz musim ist tak sa mi tu najte krasne :) lost a inko vy im tu 50tku uchmatnite :) my s ojkou si na tu 50tku pockame tu, ze ojik? A to bude nasa chvilka slavy :D

ojka a ty ked niekam pôjdes tak sa poriadne oblec :) ja sa vecer zastavim a uvarim Ti melonovy cajik :)

ojka

nezufaj,viem, že sa ponáhľaš, ale tak skôr sa nedalo, písala som, že som mala ešte inú prácu (;
vitamín U, zlaté :DDD
inko, no ja som s tým rátala, vždy keď idem z/do BA tak sa pototo počasie....
chceš si vytvoriť nepriateľov a ukradnúť im 5O OOO :D ty sa nevieš už tej našej dočkať, že? :D

inko.

nezufaj, ano dneska ich mam, druhykrat:) toto leto ich uz moc nevyuzijem asi..vlastne je este leto? hmm

lost, no ráno mi bolo teplo, o 8:00 v dubravke svietilo slnko, ale mozno to robila ešte tá moja teplota... teraz mi je zima...
krátke rukávy ti budú stačiť jasné:)