Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

123nezufaj-ov napad moze byt este lepsi :)

jednoduche aplikacie, to je najlepsie a najcistejsie riesenie, len tazko sa ich hlada :)

lost

nero wave editor sa to vola

i ked to si nie je profi, presne tam robim to co si opisala (mozno to dokaze viac)

ozaj, a tam kde robis ty, neda sa to oblafnut tak (ako v tom mojom), ze otvoris si to x-krat a potom v pesnicke "B" das "ctrl+a" aby si oznacila celu stopu, potom ctrl+c (copy) a potom v pesnicke "A" by si dala ctrl+v (paste), cize vlastne by to len skopirovalo stopu zo suboru B do suboru A, cize ich spojilo :)

123nezufaj

vilka ak potrebujes hudbu len strihat alebo vinat urcity usek pesnicky tak na to je uplne najlepsi a najjednoduchsi program mp3 knife tak si krasne zadas usek aky chces vystrihnut a vystrihne Ti to :) tak sa drz a strihaj :)

*inko

víla, ahooj :) som čítala, že chceš hennovať? :)) pekne pekne, sa teším ako sa to rozširuje :)

a vo veci strihania tej hudby, želám pevné nervy :)

dajte sem niekto nejakú dobrú hudbičku :)

lost

fuha, no ja pouzivam len Nero Burning Rom (napalovaci program) a tam je audio editor, myslim ze sa tam da nahodit viac pesniciek do 1 suboru ktory sa edituje a da sa strihat aj presnejsie ako 1 sekunda..

problem len je ze ten program nie je free, no mozno sa da zohnat trial verzia napr na 30dni

idem skusit ci sa to fakt da.. do 5 minut dam vediet :)

dobra vila

lost - ano, presne tak.. iba vynat cast z nejakej mp3 trebars...stiahla som nejaky mp3directcut, nieco uplne ze jednoduche vraj...pre somarikov ako ja... a dokazala som vynat cast mp3 (aj ked mi to nepride uplne genialne, neda sa tam hybat po framoch, ale az po celych sekundach, takze nic moc) Toto potrebujem spravit asi tak 5-6x s rozlicnymi mp3...cize budem mat iba casti danych pesniciek...to vsak potrebujem potom "zlepit dokopy", aby to bol taky mix. Lenze ten directcut berie iba jednu mp3. Takze ak budem mat 6 casti roznych pesniciek zvlast ulozenych, neviem to tam naraz hodit, nech to prehra za sebou...ako dokelu sa to da spravit?!! Na to zrejme treba iny program, mam vegas, ten vsak neprehrava video od urcitej doby, co som nieco stlacila a neviem to dat spat...lenze na tom vegas vobec neviem strihat NIC, je to zlozite...
Ok, nepoznas jeden z tychto programov? Najma ten vegas...ako sa v nom da vynat kusok audia?!! Som lama, nedokazem nic technicke spravit, ale skutocne...

Ojka, ahoooj, ale mamina chce s detmi nacvicit program, co budu ku konca roka vystupovat v skole v divadle a chcela taky sled roznych pesniciek na tanec, ako ked v TV tancuju skupiny a miesaju sa im skladby - z jednej preskoci na druhu a tak...lenze moc mi to nejde, svihne mi z toho...!!

ojka

dobrá víla, nemám ani páru o tom, ale aspoň ťa pozdravím ((((-: pekný večer želám,....
a komuže čo strihaš? (:

dobra vila

Caute, caute...ludia! Potrebujem pomoc, rozumie sa niekto z vas do strihu hudby? Uplne zaklady...ma niekto o tom aspon paru?? Ale asi nie...chlapciii??!