Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobra vila,gratulujem!!!!!!!! Som na teba pysna,sikulka si (: ja sa priznam,ja by som to asi nedokazala urobiť,nervicky na to mat,tak klobuk dolu ((-:
no a ked sme uz dostali 'zdžuba',tak ja sa teda lucim a prajem vam pekne sny,no (-:O
Nooo, aspon rozlucit ste sa mohli :-/, ts-ts-ts
Lost - jezismaria! Mam to...po nekonecnych utrapach...smiesne je iba to, ze ja na to potrebujem xy programov, pricom sa to iste da spravit v jednom a tom istom...ja urobim v prvom dva kroky, potom hodim do dalsieho tam spravim dva kroky, v tretom zas...lebo v kazdom programe viem nieco ine. Takze skuska uspesne ukoncena...len uz rozmyslam nad tym, co bude, ak bude jedno mp3 hlasnejsie ako druhe..to uz srdecne KASLEM!
a kam ste vsetcia zdrhli? Uz som ticho :D
Robim to na tom goldwave-e, to sa mi stahovalo, ale vidim, ze do zajtra stiahnem vsetko, co existuje... Aj toho Nera, ak to pojde, ako vravis, aj ked neviem, ci som presne pochopila, ako si to myslel, ale moze byt, ze ked to nevidim pred sebou, tak si to neviem predstavit, bo tuto to tak nefunguje...Sranda, postrihane to je, iba dve som vystrihla...ide to dat pod seba (v tom goldwave) sa to objavuje pod sebou, lenze to nejde za-save-vovat, aby to hralo za sebou...neviem to tak ani len spustit...
V tom Vegase neviem pracovat vobec, ale tam to napriklad slo hladlo ulozit za seobu, takze ked stlacim play, prehraju sa za sebou ako celok, lenze to tam nejde za-save-ovat, no chapes to??? HODI MA O ZEM! Ked dam save as, ulozi sa cela stranka ako je...cize cely program, nielen to audio...a ziadny file, EXPORT tam nie je...no pomoc! posledny krok pred cielom a mozem sa zakopat
nero asi 30 dni (i ked kluc je na nete asi :) )
a tie ine niektore su free...
ako ich pozliepat, skus tu copy paste teoriu (ak robis v nero) :)
tj. otvorit kludne aj 10 mp3 naraz (ostrihane) a potom oznacit celu mp3_dva a skopirovat do mp3_jedna , oznacit mp3_tri a skopirovat do mp_jedna znovu a mas uz 3 zlepene :)
A to ti spravila sama? Sikula... V dnesnej dobe robia cukrarky uz vsakovake super torty, len si vymyslis dizajn a mas ho mat. Ja som mala na 25tku postel so sexujucim parikom pod paplonom :DD.
Lost, ze postrihane...ale kde...ale aspon tu jednu vec uz viem...pospajat to isto nebudem vediet, heh...zatial iba skusam vselico...len neviem, kolko platia taketo postahovane verzie, 30 dni asi fakt.
Prosim...kde najdem casostroj do 19teho storocia, ked nebolo treba riesit taketo veci?! :D
Aspon povedzte, aky ste mali den, aj ked ste to tu uz mozno spominali.
Btw, vcera som bola v meste a mali tam krasne formy na pecenie, baranceka, zajaca... napadla ma lostova babovka :D. Asi si kupim zajaciu formu, ked uz som taky bunny crazy :D, len nvm aky recept na to sluzi, asi tiez klasicky babovkovy (?)
to je nieco potrebne, pomocou coho to "encoduje" ( :D )
teda zapise, alebo take nieco..
ak by to nahodou neslo ani po zapisani, (uz to mas zostrihane?) tak to skus ulozit do ineho ako mp3, napr WAV
aby sa aspon praca ulozila a potom to mozes dat do MP3
ale uz to prilis pletiem :) pockam na odozvu :D