Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

LOOOOOOOOST, co to je encoder??? Vystrihla som si cast a chcela som ju za-save-ovat a vypisuje mi to ze:

A recent version of the MPEG Layer-3 encoder (LAME MP3 v3.98 or later)
cannot be found.
· Use the Download button to allow GoldWave to download a copy.
· Use the Browse button if it is already installed but in a different folder.
· Use Help for more information.

Aaaach

dobra vila

Lost- dobry tip s tym zalohovanim :D, inac moc za ochotu :). no idem skusat, budete tu, ze? alebo kym dokoncim probovanie nebudem sa mat s kym rozpravat?:P

lost

no to je pre kazdeho problem, hlavne ked s tym len zacina :)

a hlavne to komplikovane ovladanie :D

PS: odporucam najskor zalohovat tie mp3 co budes editovat :)))))

ojka

dobrá víla, no na takéto veci sú skôr machri veru tí chlapi, tak skús rozhodiť siete medzi kamoššmi, že či také čosi nemajú v malíčku .... (:

lost

ja to robim len mysou, kliknem "a taham" a tak sa oznaci :)

ked si to zazoomujem poriadne, tak to ide celkom presne trafit

popripade este takto tusim

ze kliknes na ziadany zaciatocny cas a potom pojdes na konecny ziadany cas (napr ze od 1:12,456 do 1:34,789) a pred kliknutim podrzis SHIFT (ak nie to, tak CRTL) a kliknes na koniec, cize ti to dany usek oznaci (ak to "tahanie je narocne/neprakticke)

pisem to len z hlavy, tak ak sa nahodou nebude darit, daj vediet a pojdem ku pc to skusit :)

dobra vila

Ojka - oooch, bolo by dobre :D, ale silne pochybujem, nepoznam v okoli nikoho, kto by sa tomu rozumel, vsak ja by som mu aj nejake euricka dala, ale skutocne nepoznam, avsak ako mozem byt takato lama?

Lost- este jedna otazka, ako sa v tom tvojom programe vyjme dana cast? Ako si ju oznacis? Kde je jej zaciatok a koniec? teraz skusim ten goldwave, panecku, ja som tak mimo...

Vazeni, este sa s tym pohram a som vasa, tak nechodte spinkat, nebudem vas s tymto uz zatazovat...aj zajtra je den :D

ojka

dobra vila, a tvoja mamina je pani učiteľka? ((: no však možno do pár dní nájdeš nejakého machra, čo to vie, resp. ešte lepšie poradí ((:

dobra vila

Lost - v tom onom to nepojde...ono to berie iba jednu pesnicku... viac to vobec neotvori, prepise staru... Lost, a nejaky goldwave poznas? Asi to je nieco podobne ako v com pracujes ty, len to asi tiez nebude zadaca...Ludia, ja som tak mantava do takychto veci, ze ma hodi o zem... neskutocne ma to hneva, keby mi to mal aspon kto vysvetlit, ze si sem sadne a poukazuje to, tak pohodka, ale sama dojst nato? nie je sanca

Ojka - ach, praveze ona to tak skoro ani nepotrebuje, lenze mali sme takyto napad, a ja ked jej to nebudem vediet postrihat, tak bude musiet vymysliet nieco ine, vies... takze ja musim vediet, ci to dokazem postrihat a ci nie...nemozem jej potom o dva mesiace povedat, ze huuups, neslo to... Ale uplne z toho uz kolabujem, neskutocne ma hneva, ked vidim, aka som mantava. Ale vazne! Co sa tyka pc, mobil, video?? HA! zapnut a vypnut, tolko