Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka.

inko,dobré rááááánko i tebe v takúto neskorú hodinu....
uff, ja už musím veru do buduceho týždňa nejaké knihy a zbierky pozháňať, sa nám už normálne vyhražajú.... tssss
a ten ais, ja ti ani neviem, už som ho pár mesiacov nemala otvorený, ale zatiaľ nam nič nespomínali, tak neviem....ale zdá sa mi to kapánek pritiahnuté za pačesy, to čo spomínaš, heh....

lost, ale veď toto sa už aj nám dvom minule podarilo, ibaže nie o štvrtej ale tušim o pol 4 :))

ojka, ja som si myslela, že už je 6:00... zabudla som si nastaviť budík ...sama som sa nejak zobudila, tak som sem nakukla

oh, aké knihy..ani jednu ešte nemám, a zošity tiež nie, píšem do kompu väčšinou
ozaj a aj u vás zmenili ten systém ais? lebo vraj u nás musia byť do polovice oktobra nahodene všetky terminy skúšok :D
dobrá blbosť

a zabudla som sa pozdraviť..takže dobré ráno

ojka

lost, toooo bude možno telepatia, len na teba to nejak zazafungovalo, ty vieš niekedy tiež dobre pobuntošiť....
inko, ty čo si ešte vlastne stvárala, keď si nespala? chystala knihy do školy? heh

ojka.

inkoooo,som si vobec nevsimla,ze si pisala...vsak som sa pobrala potom uz naozaj do spiša,rozpravka asi zabrala,heh...
Jaaaaaaaj,to vam je super pocit,ked sa zobudite o siedmej a vonku konecne slniecko vidno...