Prečo ešte nespíte?

lost

no dnes som v BA nebol :)

ale zaujimave je, k tej nahodnosti... ze som 1x v zivote stretol chalana s bielym trpaslicim pudlom (ale nebol tak atleticky ako moj :D) a to bolo v 250metrvom radiuse od miesta kde som byval :)

cize mozno je nas velmi vela :D len sedime doma stale :D

jajka001_

no, rozmyslala som nad tym koho by som este mala sancu spoznat. inko nema ziadne spoznavacie znamenie, o ktorom by som vedela. na bingiho myslim ked vidim vystihanych chalanov z posilky :) a na teba myslim v 68 :DD

jajka001_

nenapadol ma :))) ale napadlo mi ze aha, chalan s pudlom, ale lost to urcite nie je :) ten pudel bol taky mlady , asi mladsi ako tvoj

zuzic_

ojka coskoro neboj:D
no hej lebo domov pridem navecer, ucenie stiham..a 5:45 budik..jeden den mavam este tanecnu a musim najst dajake doucovanie z angliny tak bude este menej...co uz;)
oki idem sa venovat mojej vernej biologi;) ...majste sa vsetci snad o par mesiacov este dojdem:D

ojka

dobrá vila, no ja si veru neraz na datelinku spomeniem, šikovná ženská... a pamataš, ako nam neraz hovorila, že túto temu raz prepíše do romanu? to bola idea, heh !!!
lost, to len náhodička, že sme sa tu takto všetci zbeli... či som vás "vyprovokovala"?
lost a čo všetko tie chlebíčky obsahuju?
jajka, napadol ťa lost? lebo mňa akurat hej...ty kade sa hýbeš, všetkých vidíš, niečo na tom bude .....

ojka

zuzic, mne už škola začala a ešte len čakám, kedy sa ten nedostatok spánku prejaví, heh
a čože tak málo búvaš? nebodaj sa už tak pilne učíš?