Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

*inko

??? lost :DD
vieš čo, teraz si mi pripomenul moju oblubenu pesničku :D high hopes od pink floyd, sa tam spieva, že nič už nie je to čo bývalo :DDD
the grass was greener, the light was brighter :DD ak si to vypočuješ tak to bude tvoja top 1 :D

lost

zlate pravidlo prezitia je, naber tolko vody kolko vladzes hned tu, i ked nie je najcistejsia, nikdy nevies kde bude dalsia :)

lost

manazment vstupu nizsieho manazmentu :P :D ako to nazvat :) necham to radsej tak :D jaj, cestou som kupil rybuuuuu :D mnam, a idem jest :)

*inko

no vidíš, presne to je to, čo som vravela..na prvé hodiny nikto nepríde...
ojka a utekaj domov, veď určite ťa nezapíšu ako chýbajúcu..a ak náhodou, jedna absencia by mala byť povolená aj bez dôvôdu
a už aby ti bolo znovu dobre, ojka :) nech to už prejde

inak ten lostov manažment vstupu som ja pochopila asi inak trochu, teraz neviem..mne ako prvé napadla vrátnica :D ..čo je to vlastne manažment vstupu vysvetlite mi, hlúpe som ja :-O

ojka.

hmmmm, tak na posledné cviko sa tá teda ani neuráčila prísť, uvidíme, či príde niekto na to večerné....
inko, prepáč, ak som vás tu postrašila, len sa necítim v poslednej dobe dobre, to je všetko...
noooo, v jedálni som bola naposledy asi v tretiaku? hej, v tretiaku... ale je dosť možné, že pri tomto rozvrhu, sa tam budem objavovať častejšie...
lost, eeeeeeeeej, to aký frajer z teba, tak želám, že sa ti to tam zapáči....