Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej uz sa na tom pracuje :D len ja som taky ze ja neznasam ked mam niekoho prosit o pomoc. to robim fakt len v poslednej chvili ked uz nemam ine vychodisko a patricne to aj ocenim.
starší spolubývajúci? (: aaaaalebo potom musíš "zbaliť" v škole nejakú šikovnú spolužiačku, nech ti s tým helfne (;
no oni uz pozabudali, ale musim sa popytat. to sa spravi nejako. teda musi :D
no však na izbe nemáš nejakých šikovných spolubývajúcich, s ktorými by si si to prešiel? (:
nie preto pisem, ja len tak aby rec nestala. do stredy to musim nejak zazrakom zvladnut.
joj, system, kebych mohla, tak ti pomôžem, ale integrály - to bola tak nepríjemná spomenienka na matiku, že som to už vytesnala z pamäti... už by som nič nevedela vypočítať asi...///-:
vlakom by som musel prestupovat bus ide priamo, pondelok mam cviko uz tak nemozem, joj a mam z matiky pocitat integraly 11 prikladov za DU :( ani za Boha to neviem :( 1 som vypocital, ostatne neviem sa ani pohnut :/ sakra. musim nieco vymysliet.
naposledy si šiel autom? ja zasa po skúsenostiach uprednostňujem na dlhšie vzdialenosti vlaky (: ale kým sa dostanem na intrak, tak idem aj busom, aj vlakom, aj peši, aj mhd-čkou :DD
hmmm, a v pondelok máte aj nejaké cviká? žeby si si hodil ešte nejaký deň PN, ak by bolo nie moc najlepšie....
velkolepe plany ziadne ja nikdy nic neplanujem, na intrak v nedelu ale este ani neviem ako :( asi BUS, benzin drahy :(
pozitívne myslenie je veľmi dôležité v procese uzdravovania, tak len do toho... hmmm, takže keďže si chorý, tak je asi zbytočné pýtať sa ťa na nejaké veľkolepé plány na víkend.... kedy ideš zas na intrák?