Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

system

hej uz sa na tom pracuje :D len ja som taky ze ja neznasam ked mam niekoho prosit o pomoc. to robim fakt len v poslednej chvili ked uz nemam ine vychodisko a patricne to aj ocenim.

ojka

starší spolubývajúci? (: aaaaalebo potom musíš "zbaliť" v škole nejakú šikovnú spolužiačku, nech ti s tým helfne (;

ojka

joj, system, kebych mohla, tak ti pomôžem, ale integrály - to bola tak nepríjemná spomenienka na matiku, že som to už vytesnala z pamäti... už by som nič nevedela vypočítať asi...///-:

system

vlakom by som musel prestupovat bus ide priamo, pondelok mam cviko uz tak nemozem, joj a mam z matiky pocitat integraly 11 prikladov za DU :( ani za Boha to neviem :( 1 som vypocital, ostatne neviem sa ani pohnut :/ sakra. musim nieco vymysliet.

ojka

naposledy si šiel autom? ja zasa po skúsenostiach uprednostňujem na dlhšie vzdialenosti vlaky (: ale kým sa dostanem na intrak, tak idem aj busom, aj vlakom, aj peši, aj mhd-čkou :DD
hmmm, a v pondelok máte aj nejaké cviká? žeby si si hodil ešte nejaký deň PN, ak by bolo nie moc najlepšie....

system

velkolepe plany ziadne ja nikdy nic neplanujem, na intrak v nedelu ale este ani neviem ako :( asi BUS, benzin drahy :(

ojka

pozitívne myslenie je veľmi dôležité v procese uzdravovania, tak len do toho... hmmm, takže keďže si chorý, tak je asi zbytočné pýtať sa ťa na nejaké veľkolepé plány na víkend.... kedy ideš zas na intrák?