Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system, ja ked niečo cítim v kostiach, tak to väčšinou nikdy nedopadne dobre :DDD ale tak dúfam, že ty sa v svojich kostiach vyznáš lepšie a máš pravdu ((((:
no mozno hej, i ked podla mna stale rovnako, ale ako vravim zajtra budem fit :) citim to v kostiach :DDD
inak, nevie niekto, že čo je s nezufajom? už nejaký ten deň sa tu neukázal //-:
systém, dobre (((((: pochopili sme sa navzájom :D takáto filozofická nálada k večeru, sa normálne nezdáme....
a čo robí marod? lepšie? kulinček? (:
tiez pravda ... ked sa nad tym zamyslim tak poznat niekoho by znamenalo vediet mu citat myslienky :D teda ciastocne poznat moze znamenat aj napr. najlepsi kamos. :) vsetci ostatni o ktorych si myslime ze ich pozname ich vlastne nepozname len vieme o koho sa jedna :D (dobre som sa vyjadril) ? :D
systém, to je diskutabilné :DDDD aké sú teda kritéria na to, aby som o niekom mohla povedať, že ho poznám? ((: osobne nepoznám teda nikoho.... a čiastočne teda? vás všetkých, ... niekoho kapánek viac, niekoho kapánek menej (;
no poprvde mna to ani nezaujima :D ale nemozes tvrdit ze tu niekoho poznas :D to by bolo take... cudne a nie uplne pravdive. teda mozno ani ciastocne nie pravdive :D ci ? :D
system, ani ja vaše krstné mená nepoznám, teda len niektorých a to som tu už o nejaký ten "rok" dlhšie ((: a v pohode sa všetci spolu bavíme d: neber to tak tragicky :DDDDD vyzvedanie chce čas (;
noa ? ved o nikom neviem nic, este ani krstne mena tak co :P
system, jakže že nepoznáš nikoho, však je tu ľudí jak čečiny, ktorých už poznáš ((:
lleilla, fuha, tak to tu bude titulov a titulov na konci letného semestra (:
potom nezabudni varovať, kedy to presne budeš mať, budem držať palce (:
no čo a už si povybaľovaná?