Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

marha

asi 50km vychodne od Komarna, pre ilustraciu.
ale je to tak mala dedina, ze ak napisem, tak budem identifikovatelny :D
ma to len par stoviek obyv. :)

marha

izolacia to je blazinec :D

ale nie, dedina, kde nemame net, sice mame, no je to drahe. bratranec sem dosiel na navstevu a on doniesol nejaku taku zasuvaciu kartu do pocitaca a ono to pripiji sa do internetu :-O

to je ale ficurka...

marha

v tejto teme mam dnes premieru :-D
ja som tu bol z casu na cas, naposledy pred 4 rokmi, ked som potreboval nejaku lekarsku radu, lenze vtedy sa mi dizajn tejto stranky nepacil, je to prve forum takehoto charakteru, tak si zvykam (to ze sa posuvaju dole prispevky, niekedy to nestiham citat)
tak som sa sem pristrcil :-)))))

ale nebudem tu dlho, lebo koncom tyzdna zas nebudem mat internet (zijem na izolovanom prostredi, kde nie je net!)

tak sa to snazim uzit :)

Laurina22

Nie nie,davam na 3...ale mam respekt,proste dnes som zistila na tejto situacii,ze nie,pojdem vzdy podla seba.

Ona je skusena,moze mat na to,ale ja sa na to necitim...

Btw,ty si sa nam tu uz niekedy ukazal?V tejto teme?

marha

No nenechaj si kecat do jazdy :(
To je fakt velmi zle..

Dufam ze vzdy preradujes na ten prevod kde to taha najviac a nepredbiehas na orkske na 4ke :-)

Neviem aky mas rocnik, no niekedy ked vidim ludi co jazdia vedla mna, pride mi to divne, ist 5kou (co je OK) ale podradia len na 4 a predbiehaju..

sice na 2je ke to uz zbytocne, pokial to nie je pod 50.. ale tak 3 je fakt idealna, ziska sa s tym cas :-)

aj tak, najlepsie je nepredbiehat :D na dialnici sa to lahko dobehne :))))))

marha

automat je vyborna vec, lenze slovaci ho nechcu, lebo sa s vysavacmi (priemerna velkost motoru na slovensku) hraju na zavodnikov :)

tiez nechapem, koho moze skutocne bavit manual. ja ho mam tiez, ale len dovodu ze nemame dostatocnu ponuku na automat (a je drahsi) a na BMW este nemam :(

najsamlepsie su tie takzvane packy za volantom, alebo pod nim, ci kde su. take su v sportovych autach a ziadna spojka, proste tuk-tuk a som na inom stupni :) (samozrejme ale cisto automat je super, lenze on nie vzdy vie ze idem do kopca a chcem maximalny vykon, ale mozno tie novsie uz hej, tesim sa na take nieco :D )

Laurina22

To sa mi dnes stalo.Lebo sefka ze:Prerad si(do kopca) a predbehni ho!A ja,zblbnuta,ze dobre...lenze nejAk mi to skocila a zostala som na neutrale v strede cesty,rychlo 3 a brzda na podlahe...

Prvy a posledny krat...