Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak kamion a do kopca by som nepredbiahal ani s fabiou 1.9TDI ;-)
ono sa to da, ale trva to dlho a je to podla mna nebezpecne..
a hlavne z dovodu, ze nikdy nevies aky imbecil je pred tebou, bud v kamione, ktory sa lepi na auto, alebo ten co predbehol sa zaradi 5 metrov za kamion a brzdi a ty nemas miesto na zaradenie sa.
v neposlednom rade, prehadzovanie pri predbiehani nie je sranda, ak sa clovek netrafi do prevodu (moze byt mechanicka chyba) a oproti ide dalsi kamion(!)
No ja mam tiez Fabiu1.2 tak preto ma napadla myslienka ze to bol pekny cas :-D
Mal by ti osud priniest nejaky Tuareg, ten je pekny na taketo jazdy :-)
"vunimocna situacia"
-tak toto skusim povedat ked ma nameraju :-D
Marha ja praveze som vela nejazdila,az teraz v novej praci som bola nutena...
A trufam netrufam,bohuzail,nik iny si za mna za volant nesadne a domov sa dostat chcem.Nejazdim rychlo,praveze jazdim pomaly a opatrne,ale toto bola vynimocna situacia(sukromna zalezitost)...
Ja som bola dost vystresovana praveze,ked som si mala sadnut za volant,ale vraj jediny liek na zbavenie sa stresu za volantom je JAZDIT.
Tak teda JAZDIM.
Laurina22-
ja mam strach ist rychlo, pretoze existuju ujovia co maju take laserove hracky, tusim radar, merac, ci nieco :D
to je o 45 minut menej ako by malo byt priemernou rychlostou, ty sa nezdas :P ale tak opatrne :)
i ked uznavam ze pomala jazda je zhruba rovnako unavna ako rychla (viac casu posedim v aute) a kolko km uz mas najazdene, ked si takto trufas cez cele SR ?
Martinmlm - haha, bez provizie :D to je super :D
Marha
ÁNO. ale ja som systém použil v mojej firme a ešte ho vylepšil. "Mojím predajcom nedávam žiadnu províziu" :-)
system - ty si jadro fora ? :) dobra prezyvka!
Laurina22 - KE > GA za 4 hodiny? Ty mas lietadlo? :-O
ojka - ake zlate meno :-) este "m" pred meno a je to :o)
martinmlm - ty mas nieco spolocne s MLM ? :D
ja som si vas cital obcas, ale je to velmi vela citania a nechapem ak necitam od zaciatku, kto ma dostane do obrazu, o co tu ide, za co ziskam najvacsie Skore ?
ine temy su kratsie, tam stiham :-)
tazke ? a v com ? :D