Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauri, pekné sny (; a zajtrajší pekný deň bez hlavoboľa želám (:
jajka :DDDD tak to chcem niekedy zažiť, naozaj (((: a kedy chodieva? rano? doobeda? či ako kedy?
ja by som inak nemala "žalúdok" na konzumáciu niečoho v mhd.... nejak by to do mňa jednoducho nešlo....
marha, lebo som čítala príspevok o bankách a tam som spozorovala, že si muž (; tak preto sa pýtam (;
a marha je inak v preklade dobytok,krava?, mám takého tušáka (;
presne tak, ojka:)) prisiel za jednym chalanom co jedol čokoládovu tyčinku , co uz vobec nechapem :)) nepoviem ze nejaky hamburger z ktoreho ide bordel. a potom este za dalsimi. normalne na zastavke alebo na krizovatke vstane a prejde sa busom.
myslim ze staci nastupit dopredu s jedlom v ruke a tu srandu urcite zazijes :))
ahoj jajka, to vážne? :DDDD tak s takým som veru ešte necestovala, to môže byť zážitok :D a to normálne on príde za cestujucim a začne mu to a to hovoriť? (((-:
laurina: len tak pre zaujimavost, kosice su eropskym hlavnym mestom kultury :)
lauri, niektorých ľudí ešte zvykne bolievať hlava z cestovania, ked nie sú napríklad zvyknutí, alebo dlhé trasy a tak...
marha, takže poctivý pitný režim ? :D nealkoholický? inak, smiem vedieť že prečo "marha"? mne to znie tak trošku žensky :DDD
(-:O
hello :)
ojka, nevsimla si si v 68 takeho divneho šofera, ktory kazdu chvilu vstane a ide upozornit nejakeho cestujuceho ze v autobuse sa neje? :)))ja som ho zazila uz dvakrat, len som zírala :))