Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

marha

no restauracia je ine ako BUS :)
tam mam aspon pribor a mozem ultivovanejsie jest a nikto necumi ako prezuvam, lebo kazdy cumi do taniera alebo na osobu s ktorou je :)

mam 29

skolska jedalen nie, nemohol som tam chodit, lebo som bol fajnovy :D

seriozne, to budem radsej hladny ako jest v buse alebo na zastavke :) mam psychicke pocity z toho :D

ojka

jajka, tak budem niektorým pri vstupe do busu rozdávať nejaké jedivo a dúfať, že ich uvidí ujo šofér ((((-:O

ojka

marha, spomínaš na študentské časy ako nejaký päťdesiatnik.... ((((: koľko máš rokov?
hm, nikdy si nejedol na verejnosti? ja to tiež akože neobľubujem, ale tak, hmmm, nechodiš ani na pizzu, reštaurácia, kedysi školská jedáleň?

marha

ale ked som byvaval student, pamatam sa ze som isiel do busu, ale dialkovejsieho ako MHD a tam mi ujo sofer nadaval, ze "dufam ze nenajdem omrvinky"

ono to bol cisty bus, nie ako ta blavacka MHD kde sa bojim chytit niecoho, alebo musim hned pouzit deratizacne utierky na ruky potom...

marha

ja nechapem ako mozu ludia jest na verejnosti :D

pre mna je jedlo ako sex, je to tabu na verejnosti :D

nenavidim ak mi niekto cumi do ust ked jem. vtedy som ako pes, kusem :P

tak bacha :D

ojka, ano vlastne to znamena aj to :) myslims ze slangovo to znamena "hovado" inspirovala si ma v preklade :)

ojka

system, mne ani nešlo o to, že by sa tam natrúsilo... to hádam už ten cestujúci nejk pozor na to dá.... ale z hygienického dôvodu (-:O
jajka, normálne sa teraz teším, ked pôjdem nabližšie do práce s 68 :DDD

jajka001_

ja tiez v buse nejedavam ale viem ze napriklad na šafku ked ludia nastupuju tak niektori aj s tym fastfoodom co si tam narychlo kupia
este mi napadlo, ked nastupila taka mamina s kočíkom, či by aj tomu decku bol schopny zobrať suchý rohlík ktoré by žužlalo :) mi pripadal chudak ze ma nejaku obsedantno -kompulzivnu poruchu, ze ho to nuti vstat zo sedadla :))

system

ja by som si v MHD ani nezyvol :D nie to este nieco jedol, predvcerom nastupili taky negry (neviemc i dosraty ci co) ale normalne som sa tam skoro dogrcal 2 x ma naplo, dobre ze som rano neranajkoval a vystupoval n dalsej zastavke, no kentus. ale v buse riadne dialkovom vpohode si spapam horalku lol a ze nakrusim noa ? tak nech nam dava vodic navleky na nohy ked nechce mat bordel :D:D:D